szukam kogos mieszkajacego w Paryzu

Temat przeniesiony do archwium.
witam
pracuje w paryzu podczas tych wakacji i mam popoludnia wolne, wiec troche sie nudze. szukam kogos (kto tez sie nudzi ) chetnego do zwiedzania tego miasta badz jakiegos wypadu od czasu do czasu. na i mam wolne rowniez niedziele wiec juz nudy totalne. mieszkam w poblizu ogrodow luksemburskich; chetnych spedzania wolnego czasu ze mna zapraszam do kontaktu na ten numer; 785960060
hej ;) ja tez mieszkam w Paryzu i czesto nie mam co robic popoludniami ;) masz gg albo maila? to przejdziemy na priv
Hej a mozecie mi pomóc w szukaniu mieszkania, jae na easmusa ale z chlipakiem wiec akademik itp odpada,chcielibysmy po prostu we 2 wynajac jakies studio gdzies za 500e na miesiac ale ztego co przegadalam strony to tam trzeba jakies kaucje placic 4tys uro czy tak ejst wszedzie?czy nie mozna po prostu wynajac tka jak u ans powiedzmy z marszu?dziekuje za wszelka pomoc
oj nie wiem jak tutaj z mieszkaniami, ale znajomi mojej znajomej;d wynajmuja jakies mieszkanko malutkie za 700 euro ale nie w centrum miasta, to raczej na obrzezach. a wiecie moze gdzie na ktorych stacjach metra sa wyprzedaze kosmetykow? bo spotkalam tylko raz a teraz juz nie jezdze metrem i chcialam sie obkupic;d

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia