Polacy z okolic Toulon

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć :) Od miesiąca mieszkam niedaleko Toulon i chciałabym nawiązać kontakt z polakami :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Witam serdecznie! Ja również zamieszkuję tę okolicę od niedawna, a ściślej od 2 tygodni. Od jutra będę mieszkać w centrum Toulonu ;)
Cześć :)
Bardzo sie ciesze, ze sie odezwalas :). Ja co prawda nie mieszkam w Toulon ale mam tylko 20 km do Toulon. Moze kiedys uda nam sie spotkac na kawke.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia :)
czesc, od 17 pazdziernika br mieszkam w centrum Toulonu ;) jakbyscie mialy ochote na kawke dajcie znac [email]
hej mieszkam tu od 3 lat jam masz pytania napisz
Cześć, czytam że jesteś już kilka lat w Toulon,
szukam tam pracy pracowałem rok w San Diego i znam angielski.
Masz jakiś pomysł gdzie szukać? byłbym wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam Łukasz.
Hej, ja też się w te strony wybieram w czerwcu i chciałbym tam gdzieś popracować. Jakby ktoś mnie tam na kawę zaprosił i powiedział gdzie i z kim w tej sprawie gadać, Boże, ale bym się cieszył. Mój mail: [email]
Hej a gdzie dokladnie jestes ; ja jade od czerwca do Lavandou ! moze bedzie w kontakcie zeby bylo proscoiej:> moje gg : 6623424 odezwij sie ;)
W zeszłe wakacje byłam au pair koło Lavandou, sliczne miasteczko i fajni ludzie :)
A jest tam w tych okolicach jakaś praca dla faceta? Masz może informacje na ten temat? Jeśli coś wiesz, to napisz do mnie. Mój maila to [email] Z góry dzięki.
witam
do wszystkich tutaj obecnych
szukam pracy w charakterze monter płyt gipsowo kartonowych
pracowałem juz wczesniej na terenie francji i technologia francuska nie jest mi obca.szukam namiarów na dobrego francuskiego patrona.
jestesmy 3osobowa grupa majaca pootwierane dzialalnosci
prosze w tej sprawie o pomoc.
[email]
tel. 693760930
mieszkam w tulonie macie pyt. piszcie na [email]
a nie znasz kogos z okolic Lavandou wlasnie jestem tu od 2 tyg i nudze sie troche hehehe
hej. od paru dni mieszkam w Toulon, dokladnie Pont du las. w ogole si enie orientuje co i jak tu dziala:(
Hej ja jestem niedaleko Ciebie, odzewij sie jak mozesz, buzki ;)
Hej
Mieszkam od 2 tyg w La Valette du Var-okolice Toulon.
Bardzo prosze o kontakt wszystkich tych którzy są w tych okolicach i maja ochotę spotkac się ze mną:)
[email]

Monika
Witam Wszystkich!
Mam na imie Ewa od ponad 3 lat mieszkam w okolicach Toulon.
Jesli potrzebujecie jakiejkolwiek pomocy czy po prostu pogadac piszcie:)
Sama jak przyjechalam przeszlam przez ten ciezki okres gdzie niewiadomo co i jak wiec rozumiem jak to jest ;)
Pozdrawiam serdecznie rodakow! :)
moj e'mail : [email]
Witam, chce sie niedługo tam przeniesc, niestety moj francuki kuleje , jedynie znam angielki, przeraża mnie ta bariera językowa. Myslicie że jest możliwośc znależc prace tam tylko znając angielski. Napiszcie jak tam sie żyje :) pozdrawiam
mail [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Życie, praca, nauka