kurs francuskiego we Francjii

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc ;)

mam do Was jedno pytanko i moze ktos mi Was moglby pomoc. Chcialabym zrobic kurs jezyka we Francjii niestety patrzylam ale znalazlam tylko takie ktore kosztuja ok 100 zl za tydz...moze ktos zna jakis b. dobry i tanszy kurs ktos kto tam mieszka ;) z gory dziekuje :)
mialam na mysli 1000 zl
Oj bedzie ci ciezko znaleśc tańszy kurs ...wiem bo sama szukałam i od 2 miesiecy musiałam zdecydowac sie na prywatne korepetycje z jezyka i wcale nie sa takie tanie bo jedna godzina ksztuje około 25euro ! A wykupiłam 50 godzin ... inaczej wogóle niemiała bym szans nauczenia sie jezyka ...pozdrawiam
Alutka, a za jakiego miasta jestes, bo ja tez chetnie wzielabym korepetytora, ale znalazlam tylko takiego za 50 EURO za lekcje i uwazam, ze to troche przesada.
Ja mieszkam w Bordeaux.
Pozdrawiam
Bo
cena u korepetytora prywatnego faktycznie wyniesie ok 50 euro jak jest deklarowany co za tym idzie mozna zalatwic na czarno za pol ceny
Masz racje Zaza, ale chodzi o to, ze ja nie mam kontaktu z niedeklarowanym, tylko poprzez szkole.
dogadaj sie z nim jak to ty placisz ze swoje kieszeni
Tak, a konkretnie z kieszeni mojego meza, hi, hi
Niestety nie jestem juz studentka. Lata studenckie dawno mam juz za soba, ale milo je wspominam. A skoro przez najblizesze szesc lat mamy tu mieszkac to postanowilam pouczyc sie francuskiego.
Pewnie bede musial delikatnie zagadnac na tem temat.
Niestety francuzi, jak mi sie zdaje nie sa tak skorzy do "omijania"
Pozdrawiam
podaj maila cos ci doradze
[email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie