WIELKA PROSBA

Temat przeniesiony do archwium.
Witam mam prosbe, moj chlopaki leci w srode do paryza i musi dostac sie z lotniska Beauvais pod ten adres 77170 Brie Comte Robert to jest niedaleko lotniska Orly.Sprawdzalismy transport z lotniska i autobus dojezdza do Porte Marllot a pociag do Gare Du Nord skad nie mamy pojecia jak sie dostac do wyznaczonego celu.Prosze o pomoc kto zna troszke paryz i moglby cos doradzic , albo przynajmniej jak sie dostac na to lotnisko orly, niedrogo bo wiem ze transfer pomiedzy lotniskami jest bardzo drogi.pomozcie
To ma dwie opcje:
Wysiądzie z autobusu z Beauvais na Porte Maillot. Przed sobą będzie miał budynek LaFayette, przejdzie na drugą stronę ulicy pod niego i kieruje się w prawo i następne w lewo za budynek i tam zaraz jest stacja RER C - żółta linia.
Wsiądzie w RER, który jedzie w kierunku C2, na Pont de Rugis Aeroport d'Orly wysiądzie i przesiądzie się na kierunek Orly Ouest -> Orly Sud. (lotnisko)

Albo widzę bezpośniednio jechałby tak jak wcześniej w kierunku C2, tylko przesiadłby się na St-Michel Notre Dame w RER B i na stacji Antony ma kierunek Orly bezpośniednio na lotnisko. - chyba to lepsze:P

http://www.salonparapsy.com/RER-paris.gif
Tylko że z tego co widzę na mapie to Brie Comte Robert jest jeszcze pół drogi tego co na lotnisko...
Zaraz spróbuję poszukać dobrego dojazdu, bo z tego lotniska to nie wiem jak on chce się dostać, chyba że ktoś go odbierze.
Najlepiej odezwij się do mnie na [gg]
To Ci wytłumaczę.
Już znalazłam bezpośrednio do Brie-Comte-Robert ;)
W Porte Maillot wsiąść w Metro linia 1 (jest po tej stronie co parking autobusowy), później na stacji Concorde przesiąść się w linię 8 - kierunek Creteil Prefecture. Wysiąść i wziąć autobus nr 23, który jedzie bezpośrednio do Brie - tam jest kilka przystanków w mieście no i dalej już nie pojedzie, bo się zatrzyma na pętli ;)

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia