Witam. Polacy z Pau

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Zamierzam przeprowadzić się we wrześniu do Pau. Czy jest ktoś może z Polski kto tam mieszka?

Jestem w ciąży i nie bardzo wiem gdzie mam się udać do lekarza itp. Jakie są koszta wizyt w prywatnych gabinetach, ponieważ nie mam ubezpieczenia więc będę zmuszona korzystać prywatnie... Może są jakieś mamy w pobliżu i posłużą swoją radą, pomocą.
Będę wdzięczna :)

Pozdrawiam serdecznie
Aguś
Witam czytalam ogloszenie ja rowniez mieszkam w Pau, nie znam sie jeszcze na wszystkim ale moglybysmy nawiazac jakis kontakt patrycja
Super, jeszcze nie doleciałam... Myślę że max miesiąc mi się przedłuży niestety. Oglądałam mieszkania do wynajęcia typu studio albo 1 bedroom ale ceny są bardzo wysokie, za studio i to malutkie oraz niezbyt ładne 320E. Aczkolwiek może na miejscu znajdzie się coś lepszego niż przez agencję.
Wysłałam Ci moje gg

pozdrawiam
Aga
hej podaj mi swojego skypa jak mozesz
poniewaz nie mam w tej chwili gg zreszta nie widze zadnego namiaru na gg
Cytat: AVA1
Super, jeszcze nie doleciałam... Myślę że max miesiąc mi się przedłuży niestety. Oglądałam mieszkania do wynajęcia typu studio albo 1 bedroom ale ceny są bardzo wysokie, za studio i to malutkie oraz niezbyt ładne 320E. Aczkolwiek może na miejscu znajdzie się coś lepszego niż przez agencję.
Wysłałam Ci moje gg

pozdrawiam
Aga
albo i-maila
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka