Chętnie otworzę z kimś salon dla psów lub podejmę pracę w tym zawodzie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam jestem Groomerem (psim fryzjerem) obecnie jestem w Polsce i chętnie wyjadę z Polski i podejmę pracę w istniejącym już salonie dla psów ewentualnie zaangażuje się chętnie w założenie tego biznesiku za granicą .Dana osoba która chciałaby zorganizować taki salon ze mną nie musi się na tym znać wystarczy że Ja mam talent do tej pracy a ty warunki i troche pieniędzy na załóżenie tej działaności.
Posiadam wieloletnie doświadczenie w strzyżeniu psów i kotów rasowych poparte uzyskanym wiele lat temu dyplomem i certyfikatem unijnym w tej dziedzinie.
Znam się na tej pracy doskonale co doceniło wielu klientów w naszym kraju i zagranicą.
Strzygłem psy w Polsce,Francji i Hiszpanii praktycznie żadna rasa psa czy kota nie stanowi dla mnie żadnego problemu w kwestii strzyżenia czy stylizacji fryzury.
Posiadam dużą wiedze w zakresie doboru kosmetyków i różnego rodzaju środków dla danej rasy czy sierści oraz podstawy weterynarii piesków i kotków
Znam się także znakomicie na behawiorystyce tzw , psychologii psów co ułatwia mi bardzo prace z psami trudnymi i agresywnymi.
Posiadam własny profesjonalny sprzęt groomerski włącznie z największym stołem elektrycznym .
Mogę prowadzić także zajęcia dydaktyczne(kursy) potencjalnych adeptów sztuki groomerskiej w celu uzyskania kwalifikacji zawodowych co znacznie może zwiększyć dochody naszego potencjalnego salonu.
Jestem otwarty na konkretne propozycje z waszej strony
Według mojej wiedzy salony dla piesków we Francji generują dość duże przychody i można spokojnie żyć z tej formy działalności gospodarczej ,jest to jeszcze dość niszowy zawód i jeśli jest poparty mistrzowskim wykonaniem które zapewniam to nie ma obaw o egzystencje i zadowolenie klientów.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Programy do nauki języków