bardzo prosze-e-mail-bardzo pilne

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

juz wiele razy zwracalam sie z ta prosba.....eh, znowu musze napisac e-maila a to zupelnie nie moj poziom,,,bardzo prosze

" dziekuje za wiadomosc, Tom mowiel, ze teraz bardzo duzo Pani pracuje i jest zajeta. Dlatego tez nie wiem jak to bedzie z moim przyjazdem, ja nie chce robic klopotu. Teoretycznie myslalam zeby przyleciec okolo 8 marca tak na kilka dni, bo ja mam szkole, wiec nie moge dlugo. Jednak nie wiem jak to sie wszytko ulozy.Mam klopoty z mieszkaniem i teraz bede miala duzo wydatkow.Bedziemy w kontakcie.
poza tym teraz mam duzo egzaminow i na nic nie mam czasu. ale juz za 2 tyg bedzie po wszytkim :)Serdeczne pozdrowienia od wszytkich "

bardzo prosze.....dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
bardzo...bardzo Ladnie prosze :)
>" dziekuje za wiadomosc, Tom mowiel, ze teraz bardzo duzo Pani pracuje
>i jest zajeta.
Merci pour votre message. Tom a dit que vous êtes submergée par le travail en ce moment et que vous êtes très occupée.

Dlatego tez nie wiem jak to bedzie z moim przyjazdem,
>ja nie chce robic klopotu.

C'est pour cela que je ne sais pas si je devrais venir, je ne veux pas vous déranger.

Teoretycznie myslalam zeby przyleciec okolo
>8 marca tak na kilka dni, bo ja mam szkole, wiec nie moge dlugo.

Théoriquement je pensais venir vers le 8 mars, seulement pour quelques jours - j'ai l'école et je ne peux pas rester trop longtemps.

>
>Jednak nie wiem jak to sie wszytko ulozy.
Cependant je ne sais pas comment les choses vont s'arranger.

Mam klopoty z mieszkaniem i
>teraz bede miala duzo wydatkow.
J'ai quelques soucis en ce qui concerne mon appartement et j'aurai beaucoup de dépenses.

Bedziemy w kontakcie.
En tout cas, on sera en contact.

> poza tym teraz mam duzo egzaminow i na nic nie mam czasu. ale juz
>za 2 tyg bedzie po wszytkim :)

En plus, j'ai plusieurs examens devant moi et je n'ai pas le temps. mais dans deux semaines ça ira mieux.

Serdeczne pozdrowienia od wszytkich "

Je vous embrasse tous très très fort.
Dziekujeeeeeee slicznie :) kolejny raz jestem bardzo wdzieczna :) pozdrawiam