blagam o przetlumaczenie tego na jutro mi potrzeb

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Cela s'est passé le jour de mon anniversaire il y a huit ans pendant les vacances chez ma mamie avec mes amis.
Nous avons été à Malbork. Nous sommes allés visiter le château dont nous avions beaucoup entendu parlé.
Tout d'abord, nous avons décidé de pénétrer dans une grande salle qui se trouvait au sous-sol.Il a fait très sombre à l'intérieur. Pendant que le groupe a préféré continuer plus loin, moi et ma meilleure amie avons décidé de savoir ce qu'il y avait au juste dans cette grande salle. Au bout d'un certain moment nous avons vu une lueur dans l'obscurité(lub une lumière bizarre) et nous avons aperçu alors le fantôme du grand chef de Fentonique. Nous avons eu une peur bleue et nous nous sommes échappées du château en courant. Lorsque nous sommes rentrés tous ensemble à la maison, nous avons raconté cette histoire à ma mamie. Elle n'a pas voulu pas croire ce que nous avons vu.
C'était effrayant et jamais moi et mon amie ne l'oublierons...
bardzo prosze bo to na jutro prosze niech ktos mi przetlumaczy
To się działo osiem lat temu w dniu moich urodzin w czasie wakacji u mojej babci z przyjaciółmi. Byliśmy w Malborku. Poszliśmy zwiedzić zamek, o którym dużo słyszeliśmy. Nagle zdecydowaliśmy się dostać do wielkiej Sali, która znajdowała się pod ziemią. W jej wnętrzu było bardzo zimno. W czasie, gdy grupa postanowiła kontynuować [zwiedzanie] dalej , ja i moja najlepsza przyjaciółka zdecydowałyśmy dowiedzieć się, co się konkretnie znajduje w tamtej wielkiej sali. Po pewnym czasie zobaczyłyśmy błysk/światło w ciemności (dziwne światło) i zobaczyłyśmy ducha wielkiego szefa de Fentonique (?). Bardzo się bałyśmy i uciekłyśmy z zamku biegnąc. Kiedy powróciłyśmy razem do domu opowiedziałyśmy tę historię mojej babci. Nie chciała wierzyć w to, co widziałyśmy. To było przerażające i nigdy ja i moja przyjaciółka tego nie zapomnimy.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia