pomocy

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

jest problem muszę na jutro przetłumaczyć te dialogi i zrobić jeszcze dwa inne zadania a pozatym mam jeszce anglika do nauczenia sie wiec sie nie wyrobie stąd moja prośba może mi to ktoś przetłumaczyć.

-Quwles noveux cd francais pouvez-vous me proposer?
-Je vous propose Carla Bruni ou Linda Lemay.Ca depend pour qui vous voulez ces cd.
-je voudrais les achater pour mes amis en Pologne
-Alors je vous propose Carla Bruni.
-Cobien coute ce CD?
-20euros.

-allo! Salut! Comment ca va?
-Ca va. tu sais, mardi dernier j'ai vu au musee un voleur.
-Quoi? Qu'est ce que tu as vu?
-Un voleur! J'ai vu un voleur au musee Czartoryski a Cracovie. J'y suis alle en voyage avec ma classe le voleur est entre dans le musee et il a pris un tableau l alarme a sonne mais il est sorti il est monte dans l helicoptere et il est parti.
-tu es alle a la police
j'ai parle avec l'inspecteur monsieur figlaski. la police cherche le voleur partout.

les pommes coutent 3 euros le kilo et je dois payer 4 euros?
-oui parce que vous avec vous Monsieur vous voyez z'est 1kilo.Alors c'est 3 euros
-Jakie nowe cd może mi Pan/i polecic?
- Proponuję Carla Bruni albo Linda Lemay. To zależy dla kogo te płyty?
- Chciałam je kupic dla moich przyjaciół z Polski
- Więc polecam Carlę Bruni
- Ile kosztuje to cd
- 20 euro

Halo, Cześć, jak sie masz
Ok, wiesz w zeszły wtorek widziałem złodzieja w muzeum
Co co widziałeś
Złodzieja! Widziałem złodzieja w muzeum Czartoryskich w Krakowie, gdzie byłem na wycieczce z moją klasą. Złodziej wszedł do muzeum, skradło obraz, rozległ się alarm ale on uciekł, wsiadł do helikoptera i odleciał
Byłeś na policji?
Rozmawiałem z inspektorem Figlaskim, policja wszędzie szuka tego złodzieja

Ale sorrki ten ostatni dialog to chyba nie jest cały?1 bo nie rozumiem sensu...

»

Brak wkładu własnego