Przepis kulinarny

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo bym prosiła o pomoc w przetłumaczniu z polskiego na francuski dwóch następójących zdań:
1,Jajka ugotować na twardo
2,Wszystko dokladnie wymieszac i wstawic na 2 godziny do lodówki.

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
1. faire cuire des oeufs durs
2. mélanger tout avec précision et mettre au frigo (réfrigérateur) pour 2 heures

:)
bardzo Ci dziękuję :*

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

 »

Życie, praca, nauka