prosze o pomoc bardzo wazne

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

hej:* chciala bym was prosic o przetlumaczenie tego bardzo was prosze i z gory dziekuje:*:*

karta z pamietnika:25lipca2006r

W CZASIE WAKACJI POJECHALAM NAD MOZE Z MOJA NAJLEPSZA PRZYJACIOLK.
O GODZINIE 8:30- WSTALYSMY ZJADLYSMY SNIADANIE I WYRUSZYLYSMY NA PLAZE.
10:OO- OPALALYSMY SIEE NA PLAZY, ZBIERALYSMY MUSZELKI I PLUSKALYSMY SIEE W WODZIE,13:20 WROCILYSMY Z PLAZY DO NASZEGO DOMKU I UGOTOWALYSMY WSPOLNIE OBIAD, A NASTEPNIE POSZLYSMY ZWIEDZAC OKOLICE.
O 19:10 POJECHALYSMY DO CENTRUM NA ZABAWE KTORA TRWALA DO PUZNEGO WIECZORU.
BAWILYSMY SIEE BARDZO DOBRZE I MILE WSPOMNINAMY NASZ WYPAD NAD MORZE

BARDZO WAS PROSZE POMUSZCIE MI
prosze pomuszcie mi bo niedam sobie sama z tym rady:(
Feuille de mémoire: le 25 juillet 2006
- Pendant les vacances je suis allée au bord de la mer avec ma meuilleure amie.
- A 8,30 nous nous sommes levées, nous avons pris notre petit déjeuner et nous sommes parties à la plage.
-10,00- nous nous sommes bronzées sur la plage, nous avons ramassé les coquillages, nous nous sommes jetées dans l'eau, 13,20 nous sommes revenues de la plage chez nous et nous avons fait ensemble le dîner et ensuite nous sommes allées visiter les environs.
-à 19,10 nous sommes allées danser jusque tard dans la soirée
- nous nous sommes amusées très bien et nous nous rappelons agréablement cette escapade au bord de la mer.
chailam ci bardzo podziekowac za zrobienie zadania jestem naprawde bardzo ci wdzieczna:* zycze milego dnia i jeszcze raz dziekuje buziaki:*:*

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego