moje plany na przyszłość

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam,

mam zadanie do odrobienia... nie dalem go do dzialu "brak wkładu własnego", ponieważ jestem w stanie zrobic 'wspolnie' to zadanie... mam chęci ale nie mam umiejetnosci :(

no wiec... tresc zadania brzmi:

moje plany na przyszłość. musi to byc napisane prostym jezykiem w czesie "futur simple". jesli moglby ktos pomoc... niekoniecznie napisac(chociaz mile widziane ;p - w razie dobrego humoru moglby mi tez ktos wytlumaczyc to zadanie etc... :P) dajcie znac :> z gory dzieki :)
to pomoze ktos? :( to dosyc pilne :(
to chyba musisz isc na korki...:-(
tam ci ktos odrobi, wytlumaczy i przynajmniej wzbogacisz swoje umiejetnosci
nie mam kasy na korki... a samo zrobienie zadania? najlepiej z przetlumaczeniem, sproboje sam to jakos zrozumiec... oczywiscie w bez przetlumaczenia tez moglo bynbyc... wtedy praca ze slownikiem bedzie...

prosze o pomoc... ;/ sam tego na pewno nie zrobie a zadanie ma byc na ten czwartek chyba ...
to może chociaż zaproponuj coś po polsku?
no moglo by byc cos w stylu:

w przyszłości chciałbym skończyć obecną szkołę, wybrać sie na studia informatyczne, zdać je bez większego problemu. następnie chciałbym wyjechać za granicę zarabiać duże pieniądze. po kilku latach chciałbym wrócić do polski, założyć własną firmę. stać się niezależnym finansowo.chciałbym żeby praca sprawiała mi przyjemność i żebym każdego dnia z przyjemnością wykonywał swój zawód. Chciałbym także założyć rodzinę, mieć dzieci i szczęśliwie dożyć starości w gronie najbliższych.

jesli by wam jakos przeszkadzało można zmienic praktycznie wszystko, ale zeby praca wygladala na napisana przez ucznia uczacego sie czwarty rok francuskiego ile j. francuski w szkole sredniej mozna nazwac nauka)

prosze o pomoc w przetlumaczeniu ....... :))
hej czy ktos ci pomogl z tym zadaniem? mam takie samo..
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia