List Do Swietego Mikolaja.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Potrzebuje pilnie i bardzo szybciutko najprostszy list do Sw Mikolaja. Powinna to byc prosba malego chlopczyka o jakies zabawki, powiedzenie ze byl grzeczny i jakies tam pozdrowienie reniferow:P potrzebuje doslownie kilku krociutkich zdan! Bardzo prosze o szybki odzew! :( Tutaj, albo o wyslanie mi tego na nr gg, 1414538. Bede bardzo, bardzo wdzieczna!
PS. Wiem, ze na stronie jeden taki list juz jest, ale nie ma tam takiej prosby o jaką mi chodzi. Z gory dziekuje za pomoc :* Mysle, ze dla kogos, kto sie na tym zna, nie bedzie to za wielki wysilek ;)
Pozdrawiam!
Cher Père Noël, je t'écris pour te dire que j'étais sage et j'espère que tu m'apporteras beaucoup de cadeaux. Je voudrais surtout ce beau truc rouge que j'ai vu l'autre jour au magasin avec Maman. Dis bonjour à tes rennes et viens le plus vite possible!

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia