Prosze... na jutro wypracowanko o świętach...

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o pomoc... Mam za zadanie napisać wypracowanie na temat:
moje ostatnie dni roku 2007 , moje plany na 2008 rok . 220-250slow czasy ; passe compose imparatif present futur simple, conditionelle present imparatif COI/COD...
Bardzo bardzo proszę o pomoc. Mam bardzo dużo nauki na jutro i chyba tego nie zdążę napisać, inaczej bym napisała i ewentualnie wrzuciła tu do sprawdzenia...
Pozmóżcie proszę jeśli mozecie... Nie musi to być jakaś super poprawna praca... Byle by była...
Już sobie sama napisałam... Tak na wszelki wypadek jakby jednak ktoś się zainteresował mną... Choć wątpię, ale dzięki;)

PS. fajna stronka:)
Przepisz to tutaj, to sprawdzimy.
Dziękuję pięknie, ale troszkę nie za bardzo mam czas... Ale myślę, że praca jest dość dobra:) tylko się obawiałam, że nie zdążę jej napisać i dlatego... Ale się udało:)
Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie:)

»

Pomoc językowa - tłumaczenia