Opis osoby (z polskiego na francuski)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę o pomoc.
Mam do wykonania projekt w którym musze zawrzeć opis osoby, jej mieszkania/domu, zainteresowań i najbliższej rodziny. Najlepiej jakby to była jakaś znana osoba. Czy byłby ktoś w stanie sam mi to napisać, czy zebym napisała po polsku i tylko do przetłumaczenia?
Dziękuję,
Pozdrawiam! ; )
napisz po polsku
Beyonce Knowles jest wysoką brunetką, o ciemno brązowych oczach. Ma zgrabną figurę i świetnie tańczy. Dzięki swojemu talentowi i urodzie jest znana i lubiana.
Urodziła się i mieszka w Houston (USA). Jej dom jest duży i pięknie urządzony. W dwupiętrowym domu mieszczą sie dwie łazienki, dwie sypialnie, duży salon i przestronna kuchnia oraz taras. Otacza go duży i piękny ogród.
Beyonce uwielbia to co robi, lubi tańczyć, śpiewać i grać. Lecz z zamiłowania projektuje ubrania i dobrze jej to wychodzi, w ostatnim czasie wyszła nowa kolekcja ubrań dla kobiet które sama zaprojektowała.
Proszę przetłumaczcie mi to ! ; ))
Czy jest ktoś w stanie mi pomóc??
Beyonce Knowles est grande brune avec les yeux brun foncé. Elle est bien faite et elle danse parfaitement. Grace à son talent et à sa beauté elle est connue et tout le monde l'aime bien.
Elle est née à Houston (USA) et elle y vit maintenant. Sa maison est grande et bien arrangée. La maison de deux étages comporte deux salles de bains, deux chambres à coucher, un grand sejour , une cuisine spacieuse et une terrasse. La maison est entournée d'un jardin grand et beaux. Beyonce adore faire ce qu'elle fait , elle aime danser, chanter et jouer. Mais sa passion est de creer les vêtements et elle obtient des bons résultats. Sa nouvelle collection des vêtements pour les femmes est parue dernièrement.
Dziękuję pięknie ! ;**
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Brak wkładu własnego