EMMAUS 2008

Temat przeniesiony do archwium.
WITAM wszystkich emmausowców i nie tylko =]
Czy ktoś zamierza jechać w tym roku na emmaus? I gdzie? Ja planuję Montauban, potem Narbonne. Czy ktoś o tych miejscach słyszał?
Wypadałoby kupić już bilet na samolot, teraz się jeszcze opłaca.

Podaję miejsca na ten rok:
http://www.volontariat-emmaus.com/carte%20france.html

mój mail: [email]
1. Luftnasa ma jeszcze dosc fajne ceny roznica wynosi w obie strony ok.600 zł miedzy okresem sierpnia a dniem dzisiejeszym tzn. (860 sierpien powrot wrzesien, 1400 wylot marzec powrot ,marzec) w air france ta cena jest stalai wynosi cos około 1100 dokładnie jesu nie pamietam jelsi chodzi o air france...

zreszta odrazdzam autobusik i interkarsu zreszta Tobie emilko nie musze...swoje odpokutowalismy:-))))

o monatauban tez cos dobrze pisali poszukaj bo widziałem nawet na tym forum kiedys. O Narbonne nic nie wiem ale tez mi ta mysl swita...Pozdrawiam
ja lecę do Narbonne, pewne
i co ciekawe z LOTu wyszło w obie strony 450 zł(do Barcelony) a potem się wymyśli jakiś pociąg ok 40 euro w obie strony
Niestey lot do boredaux nie lata...
OOoo lecisz do Narbonne? A powiedz mi czy to pierwszy raz, czy coś słyszałaś o tym miejscu ?
do Narbonne po raz pierwszy
rok temu byłam w Lyonie
a Narbonne wybrałam bo 12 km od morza! i jest nawet ścieżka rowerowa, która tam prowadzi
i w ogóle fajnie :)
ja znalazłam bezpośredni samolot do Narbonne czy nawet do Beziers.
Którego masz zamiar tam lecieć? Z warszawy?
Bo wiesz, ja mam jeszcze kolegę, razem byloby raźniej :)
Jak bylo w Lionie?
W Narbonne jest bardzo mała communauté i moze byc kiepsko pod wzgledem ludzi...
Czesc,jedzie ktoś moze na Emmaus do Strasburga pod koniec czerwca ?? [email] Proszę o kontakt :)
do Strasburga niestety nie, ale słyszałam o tym emmausie dobre rzeczy
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego