przetlumaczylby ktos?

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Nicolas Sarkozy fan de Lenny Kravitz qui l'eut cru ? Et pourtant, le président de la République a même envoyé une lettre au chanteur pour lui faire part de son admiration.

Dans une interview accordée au quotidien Le Parisien, Lenny Kravitz confie compter parmi ses fans le président de la République Nicolas Sarkozy en personne.

"Je suis de près l'actualité française, notamment le mariage de Nicolas Sarkozy et Carla Bruni. Votre Président m'a d'ailleurs écrit une lettre super gentille que j'ai reçue chez moi à Paris. Il y disait qu'il avait écouté mon nouveau disque, l'avait beaucoup aimé et citait même ses chansons préférées."

Dommage que Fan De n'organise plus de rencontres entre les fans et leurs artistes préférés...
Nicolas Sarkozy uwielbia Lenny'ego Kravitz'a. Kto by w to uwiezyl. A jednak. Prezydent Republiki
wyslal nawet list do piosenkarza aby go poinformowac go jaka ma dla niego admiracje.
W wywiadzie dla dziennika Le Parisien, Lenny Kravitz oswiadcza ze liczy prezydenta Nicolas Sarkozy
we wlasnej osobie wsrod uwielbiaczy.

"Z bliska obserwuje aktualnosci francuskie, szczegolnie slub
Nicolas Sarkozy i Carla Bruni. Wasz prezydent przyslal mi zreszta bardzo mily list
ktory otrzymalem u mnie w Paryzu.
Pisal ze sluchal moja ostatnia plyte, bardzo mu sie podobala i
nawet cytowal jego ulubione piosenki."

Szkoda ze Uwielbiacz nie organizuje juz spotkan miedzy
uwielbiaczami i ich ulubionymi artystami
you're great :)))
dziekuje!

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia