pomocy!!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

witam wszystkich znajacych lepeij niz ja francuski.mam ogromna prosbe uzce sie francuskiego dopiero rok a i tak nie znam podstaw tego jezyka bo profesor uznala ze skoro czesc grupy juz miala stycznosc z tym jezykiem wczesniej to nie ma sensu walkowac tego od poczatku i zadala nam opisac swoje sniadanie obiad i kolacje co jem i pije a czego nie.nie mam zielonego pojecia jak sie do tego zabrac.prosze kogos z Was o pomoc.wiem ze dla kogos kto uczyl sie tego jezyka nie bedzie to duzy klopot.
Comme petit déjeuner, je prends un sandwich au jambon avec quelques feuilles de salade. Le matin, je bois du thé bien chaud.
Mon déjeuner se compose de deux plats. Tout d`abord, je mange de la soupe (j`aime le plus la soupe aux concombres) et puis- un peu de viande avec des légumes (mon mets préféré, c`est du poulet avec des tomates et des pommes de terre). Je ne mange jamais de foie- selon moi son goût est affreux!
Le soir, j`essaie de ne pas trop manger avant d`aller me coucher donc je choisis des plats légers. Le plus souvent ce sont des fruits (des pommes ou des poires que j`adore!)Quant aux boissons, je prends un verre de jus de fruits. Pourtant, il m`arrive de temps en temps de manger quelques morceaux de chocolat après le dîner- c`est mon petit dessert :)
dziekuje przeslicznie za tak szybka i dobra odpowiedz:)))))pozdrawiam:))
De rien:)

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia