opis sportowca

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam mam do was wszystkich co umia mowic choc troche po francusku prosbe. Poniewaz ja jestem calkowitym laikiem w jezyku francuskim prosze was o napisanie mi opisu sportowca. W opisie nie trzeba wiele m.in. jak sie nazywa, ile ma lat, czym sie zajmuje, ile wazy, jakis krotki opis jego rodziny, jego wyglad zewnetrzny i to wszystko. Teraz zaczyna sie sezon zimowy to chcialbym miec opisanego Adama Malysza. Prosze pomozcie mi bo musze to miec na poniedzialek czyli teraz na 1 grudnia
Mógłbyś chociaż wykazać odrobinę inicjatywy i spróbować coś napisać, wtedy ktoś na pewno by Ci to sprawdził i poprawił, pozdrawiam:)
wlasnie o to chodzi ze jestem w pierwszej klasie i klijentka strasznie duzo wymaga dlatego prosze o pomoc
no prosze was nie badzcie tacy

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka