tłumaczonko na francuski

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

A więc może ktoś mi pomoże. Potrzebuję przetłumaczenia kilku zdań. Muszę napisać koszmarnie długi list. 5 podpunktów mam napisane z resztą sobie rady nie daje. Z góry dzięki.

Będąc na wakacjach we Francji strasznie zaciekawił mnie ten kraj. Ludzie z którymi mieszkałam, oraz ci których mijałam na ulicy wywarli na mnie ogromnie wrażenie. Rzadko u mnie spotykałam się z taką serdecznością. Dlatego dzięki temu pokochałam Francję. Oprócz tego język, którego nauka sprawia mi wiele trudności. Moim marzeniem jest władać nim jak rodowita francuzka:) A po opanowaniu go marzy mi się filologia romańska.

Z językiem mam do czynienia spory czas. Głównie był to mój język wiodący w szkole. Jednak częste zmiany nauczycieli spowodowały, że nie umiem go na tyle na ile chciałabym umieć. Swoje doświadczenie z językiem przeżyłam będąc na wymianie na zeszłorocznych wakacjach. Wspominam to bardzo miło:)à

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie