Zaliczenie-potrzebuje pomocy

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam, w tym roku kończe przedmiot jezyk fracuski i potrzebuje pomocy w napisaniu wypracowania zaliczeniowego. Jako ze nie uczestniczyłem w zajeciach z powodow zdrowotnych a przedmiot musze miec zaliczony dostałem taki temat do wypracowania: Aujourd'hui, vous vous etes leve heure pour passer une bonne journe. Mais, dans l'apres midi vous derez partir ou voyage d'affaires. Presentez votre journee n'oubliez pas de precise l'heure, de faire votre valise, d'acheter le billet pour le train eu pour l'avion,etc. Wypracowanie ma zawierac okolo 80-120 słow, bede wdzieczny za wszelaka pomoc i w miare mozliwosci postaram sie jakos odwdzieczyc. Sporawa jest o tyle pilna ze wypracowanie mam oddac na poniedziałek, ewentualny kontakt do mnie to: [email]

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa