Prosze o pomoc w tlumaczeniu tekstu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

witam
mam masywna prosbe w przyszlym tygodniu musze oddac prace pisemna na temat miasta bournemouth w angli... nie jestem za dobry w francuskim wiec prosze was o przetlumaczenie tego tekstu na francuski,bym byl bardzo wdzieczny... chcialbym zeby ten teks mial najmarniej 150 do 300 slow bo tyle jest wymagane ... PROSZE O POMOC
OTO TEKST
Bournemouth polozone na poludniowym wybrzezu Wielkiej Brytanii to jeden z najpopularniejszych kurortów nadmorskich w Anglii. Miasto przyciaga kilkunastoma kilometrami szerokich, piaszczystych plaz, stosunkowo cieplym morzem oraz lagodnym klimatem. Obok doskonalych warunków do uprawiania tu wszelkiego rodzaju sportów wodnych sa tu takze znakomite miejsca do gry w golfa, tenisa, jazdy na rowerze oraz jazdy konnej. Przez caly rok do Bournemouth przybywaja zarówno cale rodziny z dziecmi, jak i mlodziez i studenci, którzy chca nie tylko nauczyc sie angielskiego i wypoczac, lecz takze zawrzec nowe znajomosci i dobrze sie bawic. Miasto ma dla wszystkich to, czego oczekuja ? spokojne dzielnice i eleganckie promenady, jak i ruchliwe uliczki, w których pelno sklepów, kin, restauracji, kawiarni czy pubów rozbrzmiewajacych gwarem i muzyka nieomal przez cala dobe.

PROSZE DODAJCIE COS DO TEGO TEKSTU NA JEDEN Z TYCH TEMATOW ZEBY TEN TEN TEKST NA FRANCUZKI MIAL POWYZEJ 150 SLOW NAJLEPSZYM TEMATEM BEDA KONCERTY I ROZNE FESTYNY.
Z GORY DZIEKUJE ZA RATOWANIE MI ZYCIA

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego