kto pomoże dostanie nagrodę :)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o pomoc i tłumaczenie. Zrobiłabym to sama, gdybym nie musiała dziś pracować... Komentarze że jestem leniwa, można sobie darować.

O: Ma pani dużo dzieci. Czy to trudne?
A: Ja i mąż bardzo je kochamy. To nie jest trudne. Czasami jesteśmy bardzo zajęci, ale lubimy mieć je blisko.
B: Kocham się z nimi bawić.
O: Czy ma pan ulubiony film, w którym pan grał?
B: Nie mam ulubionego. Każdy film, to nowe wyzwanie.
O: A pani?
A: Podobnie.
O: Czy to prawda, że chcecie skończyć z aktorstwem?
A: Chcę skupić się na działalności charytatywnej.
B: Myślimy także o adopcji kolejnego dziecka.
O: Jesteście bardzo sławni. Każdego dnia widzimy was w telewizji i prasie. Czy to przeszkadza?
A: Czasami bardzo. Lubimy spokój. Ale liczyliśmy się z tym.
B: Jesteśmy do tego przyzwyczajeni. Jeśli chcemy odpocząć, wyjeżdżamy z dziećmi na wakacje.
O: W filmie Tomb Rider była pani bardzo odważna. Czy w życiu jest coś czego się pani boi?
A: Nie mam lęków. Najbardziej boje się o moich bliskich. Nie chcę ich stracić.
O: Bardziej spełnia się pan jako aktor, model czy ojciec?
B: Kocham to co robię. Jako aktor i model mogę się zmieniać. To ważne. Ale najważniejsze jest czuć, że ma się kogoś, kim można się opiekować. Ja mam żonę i dzieci. To piękne. Nigdy bym tego nie zmienił.
O: Dla wielu fanek jest pan prawdziwą ikoną. Jak się pan z tym czuje?
B: Nigdy o tym nie myślałem. To miłe, że ktoś lubi to co robię.
O: Gdybyś mogła pani zmienić coś w swoim życiu, co by pani zmieniła?
A: Kocham moje życie. Nic bym nie zmieniła. Ale bardzo chciałabym móc pomagać innym. To bardzo smutne, że nasze życia tak bardzo się różnią.
B: Kiedy widzimy dzieci z Afryki chcemy pomóc. Tylko wtedy będziemy szczęśliwi.
O: Dziękuję bardzo za wywiad. Moimi gośćmi byli Angelina i Brad. Do zobaczenia!.
A jaką nagrodę koleżanka ma na myśli?
oddam wszystko!:)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego