przebieg dnia światecznego.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hej ;) Mam proźbe czy ktoś mógł by mi opisać przebieg dnia świątecznego po francusku ? bo zupełnie nie wiem jak się za to zabrać..możne tu znajdę pomoc.
Wyglądało by to mniej więcej tak:

Święta w moim domu wyglądają następująco.Od rana w dzień wigilijny wszyscy wstajemy wcześnie rano i zabieramy się za przygotowywanie potraw.Do południa ubieramy choinkę i słuchamy kolęd.W tym czasie mama krząta się po kuchni przygotowując jedzenie.W tym czasie ja z bratem przygotowujemy stół.Po wigilijnej kolacji przychodzi czas na prezenty i spędzenie czasu z rodzina przed telewizorem oglądając świąteczne filmy.Potem wybieramy się razem na pasterkę podśpiewując kolędy wracamy do domu i kładziemy się spać.

Z góry dziękuje ! jeżeli dało by się jeszcze coś zmienić lub dodać to poproszę ;)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia