PROSZE O POMOC!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo prosze o pomoc. Mam duze zaleglosci i nie potrafie sie za to zabrac. Blagam!
Mam do napisania maila : Po powiecie z wakacji wysylasz maila do swojej francuskiej korespondenki w ktorym informujesz o:
- gdzie spedzilas wakacje
-z kim wyjechalas
-co bylo dla ciebie najciekawsze
-co ci sie nie podobalo

Zdaje sie na was! Prosze potrzebuje dobrej oceny!
Kochana Emilko !

Piszę do Ciebie, abyś wiedziała, że do Ciebię piszę i aby podzielić się swoimi wrażeniami z mojej wakacyjnej podróży do Paryża, pięknej wsi niedaleko Budgoszczy. Pojechałam tam ze swoim chłopakiem, właściwie to on pojechał ze mną. Z ogromnym wzruszeniem podziwiałam przepiękne polskie lasy grzybkami pozłacane. Najpiękniejszy był czerwoniutki grzybek muchomorek, który oczarował mnie swoim korzeniem. Nie podobały mi się drzewa, które zasłaniały mi horyzont. Tego ostatniego też nawet nie mogłam podziwiać, mając swojego chłopaka ciągle przed oczami. Mimo wszystko spędziłam tam niezapomniane chwile. Musisz tam zajrzeć koniecznie! Mam nadzieję, że spodobała Ci się moja opowieść. Pisałam do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać.

Pozdrawiam,
Basia

(może być ?)
Swietne! Naprawde dziekuje! Nie wiem czy poradzilabym sobie bez Ciebie. Naprawde! Mam nadzieje, ze dostane najlepsza ocene ze wszystkich. Jednak wiesz co, musialam zmienic imie. Bo najlepiej pasowaloby Maricn moze jeszcze Marcin 20 bo reszta jest naperawde dobra!
Pozdrawiam

»

Życie, praca, nauka