DELF/DALF wasze wyniki

Temat przeniesiony do archwium.
Witam Was. Pomyślałem, że możemy pisać tutaj swoje wyniki z egzaminów DELF i DALF ! Ja dzisiaj dowiedziałem się pewnie jak większość jak i czy zdałem egzamin. Zdawałem DELF A1 version JUNIOR i zdobyłem 87 %. Mogło być lepiej ale przecież nie jest źle, jak na pierwszy raz. Z poszczególnych części mam tak :

rozumienie tekstu słuchanego : 24/25
rozumienie tekstu pisanego : 22/25
produkcja tekstu pisanego : 22/25
część rozmowy z komisją : 16/25

Wiedziałem, że tą drugą część (rozmowę) trochę zawaliłem, bo wogóle to nie było tak jak powinno być.. czułem się conajmniej jak na B1 tout public a nie A1 junior. Zero czasu na przygotowanie, wogóle szybko i nie wyraźnie ale i tak trzeba się cieszyć ! :D
Cześć ;-)
Ja na wyniki z B2 muszę czekać do czwartku, tj. 03.07.2008
Gratuluje zdanego egzaminu i dobrego wyniku !

Pozdrawiam
Ola
ja wiem ze zdalam :) B1, natomiast nie wiem jakie dokladnie mam wyniki, na to musze poczekac, podobno dostane poczta zaswiadczenie
u mnie w Gdańsku wyniki będą na stronie internetowej AF.
ja zdawałam w Krakowie i mam 71 pkt z B2 :)
Ja też zdawałem w Krakowie, ale nie mam jeszcze wyników. Skąd je masz?
zadzwoniłam do instytutu :) a dyplomy dostaniemy dopiero we wrzesniu lub pazdzierniku
dzięki ;) szkoda tylko, że trzeba tak długo czekać :P
Ja zdałam B1 w lutym w Trójmieście i jeszcze nie ma dyplomu :-)

Pozdrawiam
Ola
Olu!! Nadal nie masz!! Wow!! Moze to wina waszej poczta w trojmiescie?? albo ogolnie poczty (cos o tym wiemy:PP)
a na jaki numer dzwoniłaś? Bo muszę też zadzwonić z ciekawości :P nie mogę już wytrzymać :D albo pojadę się zapytac :P
Taa poczta szkoda gadać :-)
A do Alliance to ja mam 15 minut spacekiem z domu :-) więc odbieram osobiście
oleszka szkoda ze do mnie nie masz 15 min:P
Nie ma sensu jechac, taki rzeczy sie zaltwia telefonicznie:):P Jesli sie nie myle i zdawales w Krakowie to zadz na: [tel], tylko przygotuj swoj numer kandydata, bo mozlwie ze w wiekszej placowce beda wymagac! A i jak zadzownisz to wyslij mi wiadomosc jak Ci poszlo:D, trzymam czciuki:)
mialo byc 012 a nie 022 (bo to do warszawy), napisze ejszcze raz:
[tel], przepraszam za wczesiejsze niedopaczenie:(
nic nie szkodzi Kinga :P napiszÄ™ Ci na nk ;)
Dla Ciebie zawsze ! nawet godzinÄ™ :-)
Ino byłam deko zajęta, ale teraz co tylko zechcesz :-)
Ja chcialabym zebys mieszkala niedaleko mnie, a nie na drugim koncu Polski:P hehe wiec nie mozemy wychodzic na "kawe" wieczorami:(
Ale możemy sobie wypić wzajemnie kawkę, plotkując i oglądając się, prowadząc pogawedkę na skypie z kamerkami :-))))
Quelle bonne idee!! Wysylam Ci meila z moim adresem skype:)
oui,oui :-)
właśnie tam rozmawiam ze znajomymi z Francji, tudzież MSN.

Pozdro
Olcik
ecrit comprehension- 22,5/25
ecrit production- 19,5/25
oral comprehension- 13/ 25 :((
oral production- 22,5/25
wynik ogolny 77,5/100
szczerze wylosowalam glupi temat dialogu z komisja... choc gdybym lepiej sie przygotowala to pewnie byloby lepiej.. grunt ze zdane :)
aha zdawalam B1 i byl to moj pierwszy Delf ;P
Ok przyznam się, choć nie było aż tak super jak chciałam. Ale nie jest również źle.Zdawałam C1 i uzyskałam 66 pkt, tych poszczególnych części nie pamiętam, bo dzwoniłam jakiś czas temu. Jutro idę odebrać zaświadczenie, a dyplom podobno ma być dopiero za kilka miesięcy.
amili jaki jest adres do waszego forum IRK
foum-ir.amu.edu.pl. Zapraszam! Też na romanistykę "uamowską"?
ja sie waham czy napewno dalabym sobie rade z dalfem c1, ucze sie dopiero niecale 4 lata i niby bylam w tym roku 3tyg we francji na kursie i zakwalifikowalam sie do grupy na poziomie c1, ale nie jestem pewna czy ten poziom jest napewno adekwatny poziomowi dalfa, chcialabym sprobowac swoich sil ale nigdy tak naprawde nie przygotowywalam sie pod katem zadnego egzaminu z kolei nie chce zapisywac sie na b2 skoro moglabym od razu mierzyc wyzej, jak sadzicie czy moglabym sie wystarczajaco sie przygotowac z tej ksiazki, ktora polecano w ktoryms watku (dalf c1/c2 250 activites wyd. cle)?
mam zrowno activites jak i reussir le dalf, polecam bardziej reussir le dalf poniewaz zawiera cenne skazowki i teksty na sluchanie sa troszke trudniejsze:)
UWAGA UWAGA UWAGA !!

Kto zdawał DELF w Krakowie w Instytucie, może już odebrać dyplom. Ja odebrałem w piątek i naprawdę jestem z siebie dumny.. haha :) podoba mi się ;) nie trzeba podawać numeru, przynajmniej ja nie musiałem bo p. Bernadette mnie zna. Pytała tylko o nazwisko. Także certyfikaty już są :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie