Pomocy

Temat przeniesiony do archwium.
za tydzien bede miala egzaminy z francuza a niec nie czaje pomoze mi ktos przetlumaczyc ten tekst:
Moim hobby jest sport. Lubię się ruszać i ćwiczyć. Najbardziej lubię tańczyć. Przez 4 lata tanczylam w Duet Dance Studio. Trenowalam taniec nowoczesny. W wolnych chwilach tancze. Interesuje mnie także muzyka, ale to także hobby związane z tańcem. Lubię jeździć na rolkach i chodzić na basen . Jak widać ruch jest dla mnie bardzo ważny i bez niego nie potrafiłabym funkcjonować.
Lubie takze rysowac co robie czasem w wolnych chwilach.

z gory dziekuje
Mon passe-temps favori , c'est le sport. J'aime bouger et m'entraîner. Ce que je préfère, c'est danser. Pendant quatre ans, j'ai dansé à Duet Dance Studio. Je travaillais la danse contemporaine. J'y passais tout mon temps libre. Je m'interesse aussi à la musique qui est aussi un passe temps lié à la danse. J'aime faire du roller et aller a la piscine. Comme vous voyez, le mouvement est pour moi tres important, et je ne pourrais pas vivre sans cela. J'aime aussi dessiner, ce que je fais quand j'ai le temps.
dzieki;DDD
Jestes pewien/wna czy to jest dobrze bo na innym forum dziewnczyna tez napisala tylko ze troche inaczej????!!!!
jest OK.!

« 

Ogłoszenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia