uwazajcie

Temat przeniesiony do archwium.
Dziewczyny uwazajcie na tyskiego francuzika, strasznie "osamotnionego" itd. To oszust, klamca, niezly bajerant i wykorzystywacz. Rozkocha, wyzyska i porzuci w brutalny sposob bez slowa wyjasnienia. To moja dobra rada, a wy zrobicie jak uwazacie...
poznałam niedawno pewnego francuzika z tychów i uważam że jest jednym z najbardziej czarujących mężczyzn jakiego poznałam.
Je rajouterai que cela n`est pas tres "adulte" de mettre ca sur un forum car on a ete decu sentimentalement.rnNous sommes 3 francais a Tychy, et je ne sais pas comment prendre cela ?rnEst -ce des accusations ?rnOn a une expression en France : "Ce n`est pas bien de laver son linge sale en publique", ce qui veut dire que les affaires personnelles doivent rester personnelles.rnA bon entendeur !
tyszanko jak sie chce poznawać czarujacych mężczyz cierpiących na kompleks Don Juana to póżniej tak jest.Uczą sie na kursach art of seduction jak zaliczać kolejne kobiety.Stosują sztuczki typu że przez pare dni bedzie aktywny a potem trochę umilknie. To tacy Panowie co łatwo nawiazują kontakt w parku, centrum
>handlowym. Kasują SMS-y zaraz po przeczytaniu
>Swobodnie opowiadaja o tym jak to potrafią zangazowac się w związek.
>rozmaowa na temat małżeństwa przychodzi im łatwo. A każdego faceta
>który ujawni ich machlojki przerabiaja na wariata. Z takimi typami trzeba szczególnie uważać. byc może na drugi raz będziesz ostrożniejsza. Czego ci z całego serca zyczę.))))
Czy to jest "adulte" dawac ogloszenia jak z biura matrymonialnego, kiedy jeszcze masz dziewczyne, jeden dzien po powrocie z Francji? Potem spisz z nia, chcesz isc do kina, przychodzisz do niej na obiad jak gdyby nic sie nie stalo etc. To jest "adulte"?
Tyszanko....mozesz mi wiecej wyjasnic w e malu....jakbys byla tak uprzejma...rnchyba wiem o kim [email]
[email]
Inf. czyżbyś czytał/czytała Cosmopolitan;)??

Tam dość wyczerpujący artykuł na ten temat;)
lecenie na francuza też nie jest. potem masz to na co lecisz.
A poznalas "pana parodie" czy "pana gentil"? A moze jeszcze innego? Przepatrz to forum od 4 pazdziernika i zobacz, ze ta sama osoba wystepuje pod roznymi nickami, rozne maile podaje, ale tak samo bajeruje, a "biedne" dziewczyny nabieraja sie na to. Ja juz sie nabralam, drugi raz tego bledu nie popelnie, a teraz tylko moge Ci dac dobra rade. Zrobisz jak uwazasz
Tak czytałem. A tym problem stykam juz sie kilka lat. Staram sie analizować i zdobyawć wszystkie materiały z jakich się uczą i poszukac odpowiednie antidotum. Moze chcecie troche materiałów z tych szkoleń dla podrywaczy. będziecie wiedziały kogo unikać.P)
Je ne réponds pas à ces provocations "gratuites" et sans fondements. Une cause informatique m'obligea a prendre un autre nom (a ajouter 38, c'est fou ce que c'est different !). C'est tellement facile de juger quand on connait qu'une version de l'histoire !
Bonne route tyszanka !
No jest problem we Francji grup zorganizowanych podrywaczy. W Polsce to dopiero raczkuje:
http://www.seduction.pl/content/view/19/34/
http://www.maciejczekaj.com/?target=g.hjbqmravr&PHPSESSID=b45a78df111c
260cd0cbe4da37b810e4

http://www.akademia-uwodzenia.pl/index.php?id=meng_
nie ma co nawet komentować tego faktu. Po prostu Polki muszą uważać)))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne

»

Pomoc językowa - tłumaczenia