Temat przeniesiony do archwium.
Chce wam polecic bardzo dobry komunikator dzieki ktoremu mozna wykonywac polaczenia PC to PC bez zadnych przeszkod(obojetnie czy ktos ma firewall\'a czy nie).To jest duza przewaga nad GG i Tlenem(ktorego tez uzywam) , poniewaz nie musisz sie martwic o zadne sprawy techniczne(wystarczy miec dzialajacy mikrofon).Dziala oczywiscie z uzytkownikami spoza naszego kraju.
Jak dla mnie rozmowa \"glosowa\" jest atrakcyjniejsza od \"tekstowej\".Jezeli ktos zalozy sobie konto i bedzie chcial(a) porozmawiac , to niech napisze nick\'a.
Oprocz dnia jutrzejszego(egzamin :( ) powinienem byc dostepny do konca pazdziernika .
Nie pozostaje wam juz nic innego jak go zainstaowac :).Poloczenia sa oczywiscie bezplatne(tylko jak ktos chce dzwonic z PC na TEL to trzeba jakas karte wykupic ).
www.skype.com
Czesc !

Jestem francuzem i ucze sie polskiego po SKYPE :-)
Mam na imie "nikolas-fr" tam.
Myszle ze mozemy rozmawiac wieczorem (après mon travail, donc entre 20H00 et 22H30).

Aby uczyc sie jezike, trzeba mowic :-)

Pa.
Nicolas.
CZesc Nicolas,teraz nie mam dostepu do internetu podczas tygodnia (studiuje),ale w kazdy piatek i sobote jak cie znajde to bedziemy mogli pogadac.
Mon nom "metrys".
Ja ja jestem Polakiem i ucze sie francuskiego. Na Skype - "mietekt" :)
Pozdro
A ja jeszcze nie mam SKYPA ale chetnei pogadam "mailowo" albo na gg po francusku:-) [email] albo 2266785:-)
mam na imie marta a ty?
SKYPE jest super, ploecam, jego małą wadą jest to , że w odróżnieniu od zwykłych rozmów telefonicznych osoby nie mogą mówić na raz tylko jedno , a potem drugie, bo za dobrze się nie słyszy, ale nie można w końcu za wiele wymagać. Zaletą jest to, że jest absolutnie m.narodowy i użytkownikami są ludzie z całego świata, ale mimo to posiada polską wersję językową. I kosztuje cię tyle co słuchawki z mikrofonem, czyli ok 30 zł. Pozdrowienia!
Czesc Nikolasie. chetnie z toba pogadam mailowo lub na gg... mój mail [email] i [gg] .

Czekam az napiszesz!!!

Pa pa

Française
to pytanie ejst do mnie??
hej, ja niedawno zaczelam nauke fr, bo tak sie zlozylo, ze mieszkam we francji. mysle ze ciekawie byloby pogadac , mieszkam w sumie w rodzinie polskij z jednym francuzem:) jak mialbys kiedys ochote porozmawiac, to moj nr [gg] , na skypie tez jestem zarejestrowana.
pozdrawiam, pa
Też z chęcią skorzystam z możliwości rozmowy po francusku, którego sie ucz ę raptem dwa lata, mój adres na skypa:mzlota. Czekam na kontakt.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Inne