MICHAŁ KWIATKOWSKI

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 67
poprzednia |
Michał Kwiatkowski, we Francji znany jako MICHAL. Zajął II miejsce w Szansie na Sukces i II miejsce w Star Academy. Uwielbiam go i jego piosenki!!! Czy są tu jacyś jego fani? ^^
Hej jasne że są, ja go bardzo lubie, i dzieki niemu polubilam francuski i poświecam kazdą chwile na nauke. Pozdrawiam :*
no łał mieszkał dwa bloki ode mnie i mam przezycie!
a gdzie mozna uslyszec jego utworki??
z checia poslucham jak spiewa;)))
Fanów Michal w Polsce ma duuuuuuuuuuuużoooooooooooooo a ja jestem jedną z nich :) Jego piosenkę ''Mon tout " można posłuchać np na Popliście RMF -u. /Pozdrawiam wszystkich fanów Michała ;) Polecam jego stronkę :http://www.michal-kwiatkowski.kom.pl
Hejka! Ja też go bardzo lubię! Jego francuski jest rewelacyjny i tak łagodny! Po prostu upajający! Jego głos jest świetny! Mamy skarb narodowy! Pozdrawiam:)
no nie wiem czy taki skarb narodowy... zauwazyl ktos moze ze on spiewa z polskim akcentem? niektore slowa jeszcze ujda ale niektore to masakra!!! musze popytac jakis francuzow jak to naprawde jest z tym jego akcentem...
Zauwazyłam:) Ale i tak go podziwiam. Jednak i tak jest w jakims stopniu wzorem dążenia do realizacji swoich marzeń.
ja tak zupeeełnie nic związanego z tematem.. Uczę się franc. od niedawna, chciałabym zrobić opis na gadu skierowany do pewnej osoby, która mnie bardzo potrzebuje "zawsze będę z Tobą.. pamiętaj", a wiem, że niewiele innych osób to zrozumie po franc. i.. o to chodzi:) Czy ktoś może mi pomóc? Mimo, że może się to wydawać banalne.. jest naprawdę istotne.
Wy dziewczyny chyba wszystkie jesteście troche przewrazliwione co na jego punkcie.On jest strasznie kobiecy powiem tak zeby nie ubierac tego w mocniejsze słowa..no ale cóz sa gusta iguściki..ja wyrazam swoją opinnie na ten temat...
No masz rację są gusta i guściki ja na przykład lubię z lekka spedalonych facetów dlatego Michał mi pasuje :D Hehe... =P A tak serio to najbardziej chyba mnie chwyta za serce "Chanson Pour Elodie" Mrrraaauuu....
Ja uwielbiam, kocham i w ogole Michala Kwiatkowskiego, wiem o nim wszystko i bardzo chcialabym go poznac... moze kiedys moje marzenie sie spelni...
Czy ma ktoś teks "Mon tout" Michała? Mój adres [email] Dzięki.
Ja za Michalem wprost szaleję. Mogłabym bez przerwy słuchać jego płyty. Ta muzyka mnie uspokaja. A czy Michal jest "spedalony"? No nie wiem, nie powiedziałabym...:/
"je serai touroujrs avec toi...souviens-le" nie wiem czy to dobrze:P
"je serai TOUJOURS avec toi...souviens-le" przepraszam za literowki:P
czy ktos z was wybiera sie do Lubina na jego recital w najblizsza sobote?
JA JESTEM Z LUBLINA!!!!! gdzie dokładnie jest ten reital???
recital jest w lubinie a nie w lublinie to jest miejscowosc za wroclawiem,sobota godzina 17 centrum kultury bilet 50 zł.Centrum kultury MUZA.www.ckmuza.pl,jak sie wybierasz to daj znac pozdrawiam
Cześć jestem webmasterką Oficjalnej Polskiej Strony Michała Kwiatkowskiego www.michal-kwiatkowski.kom.pl mam nadzieje, ze fani Michała juz zdazyli poznac ten adresik i jego stronę :)

Co do Festivalu to mnie nie ebfdzie niestety bo mam wtedym dniu prace i egzamin na Studiach, bardzo tego zaluje no ale musze jakos przezyc. Bedzie za to druga webmasterka wWisienka i inni Polscy fani Michała. Mam nadzieje ze spotkanie sie uda, aby bylo tak mile jak moje spotkanie ostatnie z Michałem :*
(do red asi)mnie tez niestety nie bedzie na festiwalu,a co do stronki to barzdo fajna,tak przy okazji to ć zadroszzce spotaknia z Michałem.powodzenia na egzaminie i w pracy,pozdrawiam :)
Witam,
dopiero co tu trafiłam szukając tekstów Michała Kwiatkowskiego. Ktoś tu pytał o jego recital w Lubinie. Byłam i było super. Byli także francuzi, fani Michała, którzy przyjechali tam specjalnie dla niego. Jego recital był uwieńczeniem 22.go Ogólnopolskiego Festiwalu Piosenki Francuskiej. Ale wracając do samego występu. Michał dał z siebie wszystko, rozkręcił dość sztywną publiczność. Nie tylko śpiewał, ale także grał na fortepianie. Bisował. Żałuję, że tak szybko się skończył jego występ. Oczywiście 2 razy zaśpiewał Mon tout.
Ja tez bylam w Lubinie :) udalo mi sie nawet z nim porozmawiac i mam z nim fotke:) jego glos jest fantastyczny !! (oczywiscie do Lubina pojechalam tylko dla niego;))
Kochani ! Oosby będące na Recitalu Michała w Lubiniu prosze o kontakt, mozecie jak chcecie napisac swoje relacje ze spotkania a umieszcone zostana na stronie Michała. Jak macie jakies zdjecia prosze o przesłanie :)

[email]
Jestem druga webmasterka strony www.michal-kwiatkowski.kom.pl :)) Ja bylam na festiwalu bo tam wlasnie sie spotkalam Michalem, cudie bylo :)) Na stronie niedlugo relacje ze spotkania i fotki :)) Buska:* dla wszystkich fanow...
Słuchajcie czuje sie strasznie zadajac to pytanie...ale gdzies wyczytalam ze Michal jest...gejem...? Czy ktos kto ma stycznosc z Francja jest w stanie to potwierdzic? Blagam odpiszcie!
tO JEST ŚCIEMA PRZYNAJMNIEJ Z TEGO CO SIĘ ORIENTUJE,ale nie dementuje tej plotki.Mi to tam dynda czy on jest homo czy hetero,ale podobno ma jakąś tam dziewczyne,tak przynajmniej jest napisane na francuskich stronach.Pozdro dla jego wielbicielek
najlepszym sposobem dyskredytacji osoby jest zarzucenie jej bycia gejem (lub posiadania dziadka w wehrmachcie). Z resztą, co to ma do rzeczy?
Freddie Mercury był gejem, a mimo to wciąż niewielu wokalistów mu dorównuje. George Michael też jest świetnym muzykiem. Z kolei Cugowski gejem nie jest, ale jak się go słyszy, to się flaki w brzuchu wykręcają.
Dzieki:*:*
mowisz o Piotrku Cugowskim czy Wojtku?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 67
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka