MICHAŁ KWIATKOWSKI

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 67
gorzej. o Krzyśku
czy ma ktos z was teledysk MON TOUT Michala?
Tak ja mam na kompie a jakbys chciala to przyślę ale nie gwarantuje że dojdzie w najgorszym wypadku wejdz na http://www.muzyka.interia.pl/wyszukiwarka/ i tam znajdziesz ów teledysk. JAkby co to podawajcie maile. POzdrawiam
moj mail: [email] bede brardzo wdzieczna za jego przeslanie ,pozdrawiam
Michal jest boski. rowniez bardzo sie interesuje jego osoba isledze wszystkie nowosci o nim. jest wspanialym artysta i przede wszystkim czlowiekim. kocham jego muzyke i rowniez przez jego osobe bardzo zainteresowalam sie jezykiem francuskim i ucze sie juz 2 lata tego pieknego jezyka. mon tout ostatnio byl na chyba 4 miejscu 30 ton ;) marze aby spotkac Michala. bardzo interesuje sie muzyka francuska ;)

pozdrawiam wszystkich fanow Michala :)
Witaj Viviane :) Mam do Ciebie prośbę czy mogłabys sie ze mną skontaktować bardzo chciałabym Cie bliżej poznać :-) Mój nr [gg] . Pozdrawiam Agata
wszystkich interesujacych sie muzyka francuska a w szczególnosci michalem kwiatkowskim zapraszam pod numer
[gg]
moj numer [gg] ;) czasem jestem ;)
hey, ja też jestem fanka Michała Kwiatkowskiego, ale nigdzie w necie nie moge znaleźć jego piosenek, mam tylko kilka (mam mon tout, ltu mets de l'ot) może mógłby mi ktos pomóc i wysłać jeszcze klika mój mil [email]
Witaj Paulina. Polecam Ci stronkę http://michalstar.jexiste.fr/PORTAIL/modules/page/?artid=11
Miłego przeglądania ;)
eh, no tak, tylko że ja jestem początkującą osobą która uczy się francuskiego, i niewiele rozumiem, a chodziło mi o strony na których znajde piosenki które moża sciagnąc :(
eh
Proponuje kupic sobie płyte Michala pt.DE L'OR Et DES POUSSIERES.Jest to album dostepny w polskich MPiK-ach.
Kochani ten teledysk jest na Oficjalnej stronie www.michal-kwiatkowski.kom.pl :) aha piszcie zyczenia urodzinowe dla Michala jutro ma urodzinki ;D
widzialam teledysk ;)
i zyczenia tez napisalam ;) Michal jest wspaniały !
a niebawem autoryzowany fan club michala rusza: www.afc-michalkwiatkowski.kom.pl :))
fajnie miec kogos znanego w rodzinie :P
goraco zapraszam do autoryzowanego polskiego fan clubu michala kwiatkowskiego www.AFC-MICHALKWIATKOWSKI.kom. pl :-)
Jesli mozna wiedziec w jaki sposob uczysz sie francuskiego
w jaki sposob mozna napisac do Michala
Odpowiedni akcent nie jest najwazniejszy,liczy sie znajomosc jezyka
co ty nie powiesz...
michal wspanialy chlopak i nie wazne czy gej czy jakis inny hi tez czlowiek spiewa dobrze po francusku i francuzi go podziwiali nikt nie wydziwial i nie podkreslal jego akcentu wrecz przeciwnie chwaili i sluchali zprzyjemnsocia speiwa wrazliwo i uczuciowo zaszedl wysoko i to mu sie chwali zamiast ciagle kogos krytykowac popatrzecie na siebie mowie do tych co widza tylko zle strony w czlowiku nawet jak ich nie ma w koncy kazdy moze robic co che w swoim domu i zyciu prywatnym
Dokladnie... kazdy jest madry na swoim podworku. MIchal jest wspaniały. duzo osiagnal i mozemy byc z niego tylko dumni ;)
mam prosbe....czy ma ktos tekst piosenki Elodie Frégé Et Michal - Viens Jusqu'À Moi ???????
to jest tekst tej piosenki:) czy moglby ktos ja przetlumacztc??bylabym wdzieczna
M'entends-tu quand je te parle
Dans la prison de ton coeur
Je connais le poids de tes larmes
Et des questions interieures
Je comprends bien que tu proteges
De tous les maux et tous les pieges
En taisant tes douleurs
Je connais la liste longue
De ces barrieres entre nous
Quand pour faire comme tout le monde
On fait semblant jusqu'au bout
Mais je veux une place differente
Etre l'âme soeur et la presence
Qui comprend tout
Fais tomber les armures
Viens casser pierre ŕ pierre tous les murs
Et combler les distances qui t'eloignent de moi
Je partage tes blessures
Je comprends tes erreurs, tes ratures
Si tu me dis les mots que tu pensais tout bas
Viens jusqu'ŕ moi
Viens jusqu'ŕ moi
Je suis lŕ dans le silence
Quelque soit le jour et l'heure
J'attendrai que tu t'avances
Pour avouer ce qui tes lourd
Je veux cette place différente
Celle de l'âme soeur, de la presence
Qui sait porter secours
Viens te raccrocher ŕ moi
Mon coeur est une terre d'asile
Pour que tu trouves les pas tranquilles
Vers ton amour
Viens jusqu'ŕ moi, viens jusqu'ŕ moi...
czy wie ktos z was kiedy sie pojawi mniej wiecej nowa płyta Michala ?Bo juz nie moge sie dozcekac:)pozdr
czesc. michala znam osobiscie. gdy bylam we francji, on zmagal sie w programie starc academy, ktory ogladalam co wieczor z zapartym tchem.
super gosc. ja też go podziwiam.
ania
osobiscie, tzn chodziliscie po bulki do tej samej dzielnicy? :D
CZESC JAK BYS CHCIAŁA WSZELKIE TEMQATY NA TEMAT MICHAŁA KWIATKOWSKIEGO TO SPOKO ZNAM JEGO TATE POZDRAWIAM
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 67

« 

Życie, praca, nauka