co to za piosenka

Temat przeniesiony do archwium.
w refrenie sa slowa" Mon Dieu qu'elle est belle..." moze ktos ma pojecie blade kto to moze spiewac.Szukalam w goglach i nic :(Pomocy! Z gory gd merci:)
może Patrick Bruel? http://www.paroles.net/chansons/16213.htm
nie, to jakis zespol piosenka w stylu Luise Attaque, albo Arno ( nie wiem jak sie pisze),ale to nie oni. W kazdym razie dzieki za odp zinzin :)Moze komus cos jeszcze przyjdzie do glowy ..
Moze jednak to Arno "Ma femme" ?
no, nie wiem ..moze bo nie znalazlam w necie tekstow Arno, ani mp3. Slavio, moze i masz racje:)dzieki za odp. poszukam jeszcze. Pozdrawiam milutko.
mi na mysl przychodzi Thiefaine ale nie mam sily grzebac w plytach o tej porze, zobacze jutro
Slavio, miales racje, to Arno.. Niestety mp3 nie moge znalezc:( no ale moja ciekawosc zostala przynajmniej zaspokojona. Dzieki. Pzdr :)))
Mnie tutaj pasuje Edith Piaf "Milord" ... slowa tu sa tez takie, tylko zamiast 'est' jest 'était'... :)
goszarku, faktycznie jest tam taki tekst, ale piosenka, o ktora mi chodzilo to jednak Arno. Zerknelam natomiast na Thiefaine- fajne!!! a co znaczy " la fille du coupeur de joints"? moglby mi to ktos przetlumaczyc? Z gory merci :)
Tak to jest Arno. piosenka jest na płycie Arno En Concert i chyba Best Of Cover
dzieki :)
Jak sie nie mylę to oznacza de joints - załączeni du coupeur-z krojczego la fille-dziewczyna .Dawno juz nie używałem francuskiego
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Pomoc językowa