Le roi soleil

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 73
poprzednia |
Czy posiada ktoś piosenki z musicalu "Le roi soleil" ("Król słońce")?. Bardzo mi na tym zależy :D Jestem w posiadaniu piosenki "Mon essentiel", ale chciałbym posłuchać również innych kawałków :D Proszę o wysłanie piosenek na [email] będę baardzo wdzięczny...merci d'avance!
wyslalem ci tam kilka. :)
salut:) ja tez bym była bardzo chętna na te piosenki:) moj email: [email] z góry dziękuję:*
Noooo, ja też bym mogła prosić:-) Najchętniej "Tant qu`on rêve encore". Mój mail: [email]
Merci d`avance:-)
Witam,
A czy ja tez mogla bym slicznie poprosic ?
"Le fou" s'il te plait si possible ...
Mon adresse : [email]

Pozdrawiam serdecznie
Czy ja też mogę prosic o te piosenki? [email] Z góry wielkie dzięki.
Oj, a ja bym sie bardzo ucieszyła za parę piosenek z tego musicalu atropina43wp.pl
a czy ja też mogłabym się dołączyć do prośby?? :-) ślicznie proszę :D [email]
prosze niech mi ktos przesle pare piosenem najbardziej zalerzy mi na Le Roi Soleil - Mon Essentiel bede bardzo wdzięczna mój adres to [email]
jak bede tylko mogła to sie jakos odwdziecze:-))
Też chcę, bardzo podoba mi się ten musical, ale nigdzie nie mogę znaleźć piosenek:(.
[email] To jets mój e-mail. Jesli macie te piosenki to proszę wyślijcie mi;). Z góry dziękuje.
Ja też chciałabym :-)
mój e-mail : [email]

Merci d'avance :-*
Jeżeli ktoś chce piosenki z musicalu Le Roi Soleil niech sie odezwie do mnie-mam wszystkie. [email]
Hej mam małe pytanko.. jak nazywa sie ta piosenka o polach elizejskich wto jej fragment " o solei "
jak ktos ma ta piosenke wyslijcie mi na poczte [email] góry dziękuje
Sciagnelam musical Le Roi Soleil :)pilasc plis !!!!
hej, a moglabys mi podac linka z jakiego sciagnelas ten musical? z gory dzieki;)
ps jak znajde napsiy to dam ci znac
Ja również jestem w posiadaniu tych piosenek :) Swoją drogą nie spodziewałam się ze to możliwe, by prawie każda z piosenek należacych do jednego musicalu byla tak samo świetna! Piosenki typowo musicalowe, malodyjne, ale o to przecież chodzi. Jednym słowem świetny musical, polecam wszystkim.
siemka napisałas sie masz w posiadaniu piosenki z miusicalu.. a mam pytanie czy maz moze piosenke christopha mae "Toi l'âme soeur" ta piosenka jest poprostu boska :D a niestety nie moge jej ściągnac ani nigdzie znaleśc.. :((( prosze o odp.. jak coś napisz na moj e-mail [email]
ja mam dwie płyty na komputerze z le roi soleil, muzyka naprawde super :)
jeśłi ktoś jest chętny to mogę wrzucić na serwer i tu wkeić, albo w mailach, mój to [email] :)
Niestety nie mam piosenki 'Toi l'âme soeur'. pzdr
Mogłabyś mi przesłać piosenki z le roi solei , mój adres to [email]
hej moglbys przeslać mi piosenke "Mon essentiel" na maila [email] bardzo proszee :)
nie wiem czemu ale wraca :
This is a collection of reports about email delivery
process concerning a message you originated.

Some explanations/translations for these reports
can be found at:
http://www.zmailer.org/reports.html

FAILED:
Original Recipient:
[email]
Control data:
smtp o2.pl [email] 65534
Diagnostic texts:

pozdro
Ola
Salut!
Yhhyhmmm..ja ściągnęłam cały musical przez Torrenta (www.torrentz.com ) i potem ABC, ale Operą też można sciągać (jak macie)..a jak nie to proponuję Aresa też fajny program do ściągania:D

A jakby co to mogę wysłać pare piosenek z Le Roi Soleil [email] ..jak chcecie to się do mnie odezwijcie;)
To może ja też sie przyłączę do tej prośby o piosenki z musicalu;) Mój e-mail: [email]
Z góry dziękuję:)
Mam pytanie.
Czy zna ktos z was jakies francuskie strony z textami piosenek wlesnie Le roi soleil bo na polskich stronach nie ma wszytkich tekstów piosenke.Bylabym bardzo wdzięczna:):)
Będe jeszzce bardziej wdzięczna jesli ktos mi poda stronke z tłumaczeniem ich piosenek:D:D:D
Pozdro i Bu1śśśśśka:*:*
To mój [email]
Wysłałam Ci piosenki wraz z tłumaczeniami + krótki opis musicalu :) z tym, że coś niedobrego z pocztą mi się dzieje :/ Jeśli okazałoby się, że nie dotarły - daj znac, a prześlę raz jeszcze z drugiej poczty ;)
Pozdrawiam :)
hej karola05 :)
Wiesz cio nie wiem komu ty to wyslals;p
czy mi czy komus innemu, jezeli mi to nie doszlo a jezeli nie do mnie to mam prosbe:) czy moglabys mi tez to wyslac... piosenki i teksty i wogole wszytko co najlepsze o Le roi soleil.bardzo bym byla szczesliwa;)
Z góry dziękuje:) i pozdrawiam:)
Tobie wysłałam ;) ale widac z pocztą coś nie tak :/ Dlatego teraz wysyłam z onetowskiej i mam nadzieję, że tym razem dojdzie :) Pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 73
poprzednia |

« 

Ici on parle français

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie