Konwersacje na wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Czy kupił ktoś ostatnio Gazetę Wyborczą z płytą "Konwersacje na Wakacje" i ma plik PDF z podręcznikiem? Jak tak to prosiłbym o wysłanie na maila: [email]
Merci d'avance
PAryk
Właśnie wysłałam ;-)

I mam pytanie do osób, które też kupiły tą płytkę. Działa Wam nagranie? U mnie tylko pokazuje się plik pdf z zapisem dialogów, ale nigdzie nie widzę nagrania, tak jakby go komputer nie wykrywał. Ma ktoś podobny problem? Jak sobie z tym poradzić?
u mnie jest nagranie, odtwarza sie bardzo dobrze ale nie ma pliku. chyba cos pomieszali i jedynym nagrali same dzwieki a innym sam tekst:/

czy moge prosic plik pdf? [email]

w odopowiedzi postaram sie przeslac nagrania z plytki
poprawka: plik znalazł się cudem. przy pierwszym wlaczeniu go nie bylo!
teraz włozylam plytke 2 raz i pojawil sie sam pdf bez nagran, tak jak u ciebie. wlaczylam ja jeszcze raz i tam gdzie pojawia mi sie pytanie czego uzyc do odtw plyty, dalam winamp i wszystko gra.
Dzięki wielkie!
Moge także poprosic o przesłanie ?
Postaram sie czyms zrewanzować ;-)

pozdrawiam
Ola

[email]
Czyli nie wysyłać tego pliku pdf?
Właśnie włożyłam płytkę i zaznaczyłam żeby odtworzyć plik w winampie, ale dalej nic się nie dzieje. Dałabyś radę przesłać mi na [email] ten plik mp3?
Ola, wysłałam Ci te konwersacje, ale nie jestem pewna czy dojdą, bo jak wysyłałam coś mi się stało z komputerem. Jeśli by nie doszły, to pisz, wyślę jeszcze raz ;-)
A nie lepiej zamiescic je na chomiku?
nie nie, pdf jednak mam.
a co do konwersacji, to to nie plik a 48 plików:)

daje na rapidshare'a:

http://rapidshare.com/files/127863266/gazeta_wyborcza.rar.html

pozdrawiam
doszły te w pdf dialogi dzieki ;-))
a te nagrania tez masz może ? jeśli tak to poproszę ;-)
A może dodałabys to chomika ?
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=materialy_francais

pozdrawiam
Ola
trochę dziwne te chomiki, ale zalogowałam się i wrzuciłam plik pdf do działu podręczniki (mp3 nie mam) ;-)
Dorzuciłam tam MP3, czyli jest komplet.
Dzieki za pdf-y

pozdrawiam
Ola
Cześć:) Ja też kupiłam tą gazetę z tą płytką.Zapach dialogów wychodzi w PDF ale po otworzeniu nagrania.I własnie z tym mam problem: dlaczego nie mogę odtworzyc tak by miec tekst i transkrypcję?
Dzięki za pomoc
Dziś była z gazeta Wyborczą płyta z piosenkami francuskimi. Jutro 2ga część.
Wrzuce to na chomika.

Pozdrawiam
Ola
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa