pytanie do tegorocznych maturzystów

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! mam pytanie do wszytskich którzy zdają w tym roku maturę z francuskiego: w jakich terminach wypadaja wam ustne? i na jakim poziomie zdajecie?
dobra wiem, powtórzyłam temat
ja mam 16 ustny a 18 pisemny, ej ustny jezyk tez moze byc rozszerzony, nie? wie ktos??
można zdawać usty rozszerzony
Ja mam ustny francuski zaraz 6 maja - w sobotę!! Można go zdawać rozszerzony, albo podstawowy niezależnie od tego jaki masz poziom na pisemnej. O ile dobrze pamiętam to trzeba byo określić poziom na deklaracji...
a ja mam ustny 12 maja (tak k woli jasności: wszyscy mają pisemny 18 maja). zdaję oba rozszerzone. Więc ogółem proponuję żebysmy dzielili sie tematami jakie sie nam trafiły na ustnym. zawsze jest szansa ze sie powtórzą.
masz racje Elise, tylko ze ja mam dopiero 16 :-(
z tego co widze to tylko Akiana zdaje wczesniej ode mnie:-( Ale w każdym bądź razie służę pomocą. Juz teraz obiecuje, że 12 maja podam wam jakie tematy były w mojej szkole. a roszerzoną maturę na ustnym zdają u mnie niestety tylko 2 osoby-w tym chyba niestety ja:-( pozdrawiam wszystkich tegorocznych maturzystów!
Pociesz się że nie ma nikogo kto zdaje wcześniej ode mnie;) NO chyba, że ktoś wejdzie do sali o 9, a ja np. o 10. Tylko, że niezbyt mi to pomoże;) Rany jak ja będę wyglądać tą sobotę... Wrak człowieka po prostu! (w czwartek zdaje polski rozszerzony, w piątek angol też rozszerzony, no a w sobotę ustny francuski) Ale mój temat wrzucę na forum:D Może ktoś trafi podobny:D
ja mam to szczęście żem i żadna matura nie wypada w sobotę. ale też zdaję w czwartek polski rozszerzony, w piątek angol (podstawowy dizęki Bogu) a w poniedziałek WOS... francuski mam niecały tydzień po tobie, ale z tego co widzę to nikt nie ma wczęsniej niż ja (z wyjatkiem ciebie). Małe prawdopodobieństwo ze trafie ten sam temat:-( Ale kto wie?;-) A co do tego zdawania wczesniej - a moze ktoś zdaje 5 maja bo nie ma angielskiego?;-)
aha. mam taka malutką prośbę: oprócz terminu podawajcie poziom.Pozdrawiam!
Ja zdaję rozszerzony. A może ktoś z zeszłorocznych maturzystów pamięta jaki miał zestaw i podzieliłby się tą informacją...
Ja mam ustny 17 maja bodajże od 8,30 do 9,00. Zdaję jako 3. osoba w ogóle, jako 2. ustny rozszerzony. Jak już pisałem, tematy wrzucę jednak dopiero 18 maja wieczorkiem, jak już będę po francuskim pisemnym rozszerzonym. PZdr serdecznie wszystkich tegorocznych maturzystów!
Ja mam ustny 8, więc tez będę mogła podzielić sie tematami. Ale nie będzie ich za dużo, bo u mnie w szkole tylko ja zdaję francuski rozszerzony...
Rany ja tego 6 mam maturę o 8.30... W SOBOTĘ O 8.30!!! Przecież ja nie wstanę....
czesc. a gdzie zdajesz (tzn. w jakim mieście?) bo ja tez mam 12-tego. tylko ze ja mam w Olsztynie a nie jestem z Ol.
jeśli to pytanie było do mnie:-D to zdaję w Płonsku o 9:30 i strasznie sie boje bo jako pierwsza wchodzę na rozszerzony :-(
Temat przeniesiony do archwium.