Angielski- matura

Temat przeniesiony do archwium.
31-35 z 35
| następna
no ja mam ang akurat po fr:) zdaje w srode o 19... jestem ostatnia z ustnych matury;P zamykam cały ten korowód..
A jesli chodzi o nauke jezyka..to Asiu spokojnie.. wiele jest takich osob jak my:) teoretycznie ucze sie fr od 1 liceum, ale tak naprawde w pierwszej klasie umialam powiedziec bonjour! i odmienic czas etre:) strasznie duzo jak na rok nauki, nieprwdaż?;) zaczełam chodzic na dodatkowe lekcje w drugej klasie w listopadzie czy grudniu nawet..ale zaczelam bardzo intensywnie pracowac przez ten rok i trzecia klase..mam nadzieje, ze dam rade dobrze zdac mature:) wiara czyni cuda.. :)
powodzenia wszystkim:)
ps. moze spotkamy sie na roku?;) fajnie by bylo! zycze nam tego:)
:)
Całlkiem możliwe:-). A co do harmonogramów ustnych to nie są zbyt korzystne, ale trudno się mówi... \
U mnie w szkole tez mam beznadziejne terminy ustnych... 18 polski ustny, 19 fr pismeny, potem za tydzien fr ustny a zaraz na drugi dzien ang usnty :/ Nie wiem jak ja sie przestawie na ang wtedy :D
Hejka, ja tez zdaje angielski i francuski, oba rozszerzone, mialem wczoraj ustny francuski, musialem jechac do innego miasta, ale oplacalo sie, dali 19/20 pkt :D:D:D myslalem, ze oszaleje ze szczescia, bo francuskiego najbardziej sie obawialem :P w piatek mam ustny angielski :O Wybieram sie na lingwistyke na UŚ, czy ktos tez tam idzie??? Pozdrawiam wszystkich, a jak dzisiejszy francuski??? :)
31-35 z 35
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Studia językowe