Matura rozszerzona FRANC.

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 98
poprzednia |
Hej! Kto zdaje mature roz? ;> Konkurencjo pokaz sie i powiedz gdzie startujesz ;)
Moi ! :D
na co się wybierasz?;>
moi aussi ;)

filologia romańska !
Ooo, a na jaki uniwersytet się wybierasz?:)
UG
oh la la, dla mnie to drugi koniec Polski :)
Dla mnie też:) ja UŚ lub UJ
je prétendrai le passer ;p
a wybieram się albo na międzynarodowe stosunki gospodarcze albo na geodezje i kartografie albo na logistyke ;) w kazdym razie jezyk sie przyda
A wybiera się ktoś na UP ?
masz na myśli Uniwersytet Pedagogiczny w Krakowie? ja bd składać papiery; najpewniej na pedagogikę. Choć tam biorą pod uwagę język obcy dopiero w przypadku równej liczby punktów;]
ja sie wybieram na UW ale te ich przeliczniki -> matma, polski ang podstawowy nawet sie liczy! Po co liczy sie angielski podstawowy czy tez francuski podstawowy skoro i tak wymagane jest rozszerzenie. Beznadziejnie. Jestem załamana w ogóle matematyką, nie wiem jak wy ;>
Tak, chodziło mi o Uniwersytet Pedagogiczny, a konkretnie o romanistykę :)
a wybiera się ktoś na romanistykę na UAM ?????
ja na UWr
ja bede skladać na UW i do Krakowa gdzies ;)
ja składam na UAM i UWR zależy gdzie się dostane, o ile się gdzieś dostane ...;/ uczę się francuskiego od 4 klasy szkoły podstawowej ale czuje się jakbym zaczęła dopiero w LO;/
ja sie ucze od polowy 1 klasy LO i tez nie czuje sie taka super na silach, ale mysle pozytywnie ^^ tylko ta matematyka :/
my piszemy jutro ostatnia próbna maturę z matmy... kiepsko to widzę , ale damy rade!;d
i jak poszla matura? :D
raczej zaliczyłam ale na pewno nie jakoś super;/ zresztą wystarczy mi to 30% , a Tobie jak poszło? ;)
ja pierwsze slysze o jakiejs maturze z matmy. Moją ostatnia pisalam w lutym i to by bylo na tyle. W sumie mialam tylko 2...
Ja też zdaję w tym roku maturkę na rozszerzeniu ;) A wybieram się na lingwistykę stosowaną UW (jeśli się dostanę :P a chciałbym :D, a jak nie to jeszcze nie jestem do końca pewny :P).
yhym a jaka kombinacja ang-franc czy franc-ang? :>
przepraszam, że tak późno odpisuję.. wybieram się na UAM/UJ na japonistykę lub etnolingwistykę :)
Ang-fr - na francuskim będa pewnie wyższe progi (jak w poprzednim roku, z tego co czytałem), a poza tym myślę, że lepszy jestem z anglika ;)
japonistyka ciekawie :) duzo ludzi malo miejsc :D
Nie przypominaj.. :
bedzie dooobrze ;)
hej ;p ja tez wybieram sie w tym roku na UW na lingwistyke i tez nie jestem jeszcze do konca przekonana, ale wolałabym chyba na kombinacje franc-ang, chociaz francuskiego ucze sie dopiero od 3 lat ;p ewentualnie druga opcja to romanistyka z hiszpańskim od podstaw na UŁ :) wybiera się może ktoś? ;p
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 98
poprzednia |

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka