"Le Petit Nicolas"

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 68
Z gory dziekuje za przeslanie :)

[email]
Nie bede orginalna...bardzo prosze o przeslanie mikolajka:) [email] WIELKIE!!!!Pozdrawiam!!!
ja tez bym prosila o mikolajka [email] z gory dzieki
ja tez jesli mozna prosze o mikołajka po francusku :) Je l'adore [email] merci beacoup!!
ja tez poprosze, jesli jeszcze mozna :) [email]
Jeśli można to ja też bym poprosiła tego "mikołajka":) Mój e-mail to [email] Z góry wielkie MERCI I BISOUS:)
też poproszę, jeśli można. :) [email]
ja mam taka sama prośbę:)
mój mail: [email]
z góry dzieki, pozdrawiam
Oj niestety... niestety... ja nie potrafiłam czytać na komputerze i we Francji kupiłam sobie Mikołajka... koszt 6 euro, wiec jak ktos jedzie do FR to polecam książkę , bo warto :)
bo i cóż to w ogóle za dziwny pomysł czytania książek na kompie? książkę się trzyma w rękach, przekłada kartki...rna Mikołajek jest debeściarski!! tylko ten najnowszy to niestety drogi, ponad 100 PLN za francuską wersję... trzeba znaleźć kogoś, kto sprezentuje ;))
pomysł rewelka :)
"książki" do czytania na komputerze mają wiele zalet - w zasadzie nic nie ważą, nie kosztują (ekhemmm...), a czasami uda się dorwać książkę, o którą nawet w księgarni ciężko.
problem w tym,że najpierw trzeba tę książkę zpiratować, co zajmuje trochę czasu i wymaga.....książki.

jestem za :)
Pomysł rewelka tylko oczka trochę bolą - przynajmniej w moim przypadku. Jeśli mogę mieć książkę w wersji papierowej to raczej czytam taką, a jeśli nie (z różnych przyczyn) to ściągam z netu. Za super wynalazek uważam audiobooki - nie dlatego, że nie lubię czytać, po prostu moge sobie posłuchać wymowy;)
jeśli macie Mikołajka, proooszę ślicznie o przesłanie: [email] uratujecie mi życie:) pozdrawiam.
ja tez bym bardzo prosila o mikołajka po francusku:)to moj adres [email]
no to jesli mozna to ja tez bym poprosila . z gory dzieki i pozdrawiam :)rna moj mail to : [email] beacoup!!
Jak mogę to też poproszę :) [email] Dzięki!
ja tez baardzo prosze o przeslanie francuskiej (oryginalnej, hihi) wersji Mikolajka, bede niezmiernie wdzieczna: [email]
MOI AUSSI, MOI AUSSI!!!
jezeli ktos z tej dlugiej listy dostal juz upragnionego mikolajka moze przeslac go dalej, prawda? moj adres: [email]
Bede bardzo bardzo wdzieczna, plis!!!
moj adres [email] TAKZE PROSZEEEE!!!!!
a czy i ja bym mogła prosić ..

[email]
proszę !
i ja takze prosze!
Moj mail: [email]
i ja również by,m poprosiła [email]
ja tez bardzo prosze [email]
Hej,
Pliz, ktokolwiek ma wersję elektroniczną Mikołajka, czy audio czy nie, niech mi wyśle. Będę bardzo wdzięczna.
[email]
ja też poprosze "le petit Nicolas" mój mail: [email] z góry dziękuje:)
ja tez potrzebuje pilnie tekstu mikalajka po francusku. moj e-mail: [email]
Ja też bym tak ładnie poprosiła o "Mikołajka"... :-) Mój mail: [email]
Merci d`avance:-)
salut:) ja tak jak wszyscy powyżej prosiłabym bardzo o Mikołajka :) z góry dziekuję :*:*:* mój e-mail: [email] merci d'avance:)
A czy ja też mogłabym prosić o Mikołajka? [email] Merci beaucoup:)
Oo...ja także prosiłabym o 'Mikołajka':)
Mój adres to [email]
Merci d'avance:-)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 68

« 

Pomoc językowa

»

Kultura i obyczaje