najlepsze repetytoria - doradźcie co wybrać

Temat przeniesiony do archwium.
Zastanawiam się nad kupnem repetytorium gramatyczno-leksykalnego, żeby troszkę samodzielnie podciągnąć swój francuski, szczególnie jeśli chodzi o gramatykę. Może jakieś sugestie - które repetytorium wybrać? Najlepiej zaczynając od poziomu podstawowego.
Po wielu poszukiwaniach i zakupie większej ilości różnych gramatyk i repetoriów doszedłem do wniosku , że najlepsze opracowanie kursu gramatyki wraz z licznymi przykładami jest zamieszczone właśnie tu na tej stronie w rozdaiale gramatyka
Po wydrukowaniu tego kursu i zrobieni u numeracji stron i spisu treści mam b. dobry podręcznik z którego z powodzeniem korzystam
za co
CHWAŁA TWÓRCOM TEGO DZIAŁU !!!!!!!!!!

pozdrawiam
Romi
Ale chodzi mi także o ćwiczenia, które sama bedę mogła rozwiązywać (najlepiej z kluczem).

Ale dzięki za radę - pewnie skorzystam z Twojej rady :).
FAJNYM REPETYTORIUM JESLI CHODZI O SLOWNICTWO JEST REPETYTORIUM TEMATYCZNO- LEKSYKALNE MARIUSZA SKORASZEWSKIEGO WYDAWNICTWA WAGROS.TEMATY: MA VIE QUOTIDIENNE, EDUCATION. TRAVAIL, ACTIVITES DE LOSIR, VACANCES, SANTE, ACHATAS. RESTAURANT. SERVICES, HABITATION, ENVIRONNEMENT, MASS MEDIA, FETES TRADITIONNELLES, SYSTEME POLITIQUE EN FRANCE, GEOGRAPHIE, MONDE DES SENTIMENTS & SUJETS COMPLEMENTAIRES.JA Z TEGO KORZYSTAM I JESTEM ZADOWOLONA A DO GRAMATYKI SAMA SZUKAM ZEBY SIE PODSZKOLIC ALE JAK DOTĄD BEZ POWODZENIA.POZDRAWIAM

« 

Studia językowe

»

Matura