ksiaszka

Temat przeniesiony do archwium.
poszukuje: . Żanina Stacewicz, Maria Werner-Mickiewicz, Po francusku przed maturą i DELF-em.

jesli ktos ma i chce sprzedac to prosze niech sie odezwie. < a moze skserowac??> :)
to taka z Ludwikiem XiV na hulajnodze?
wlasnie ta. szukalem w necie ale wszedzie jest niedostepna z powodu wyczerpania nakladu.
a w księgarniach nie da sie jej kupić? ja u siebie widziałem jakies 3 tygodnie temu.
jedną mam, ale ci jej nie sprzedam :)
jeśli nie dasz rady kupić jej w księgarnii, możemy zrobić tak, że wyślesz mi kase na konto a ja ci ją kupię i wyślę. jak na allegro.
albo dam ci adres księgarni gdzie ją widziałem i kupisz ja sobie przez telefon
ok, ale moze ta ksiegarnia ma stronke w necie??
podjade jeszcze do jednej ksiegarni poza miastem i jesli tam jej nie znajde to rozpoczniemy akcje 'podaruj phazz'owi ksiazke poczta'.

mam nadzieje ze zadnej prowizji sobie nie policzysz :P
ta księgarnia chyba stronki nie ma bo mała jest. a nazwy drugiej nawet nie pamiętam. tej pierwwzej z resztą też nie.
w razie czego książkę będę mógł kupić ok 29 sierpnia bo wcześniej jakoś nie dam rady.
drogo nie powinno być, bo jeśli dostane książkę tam, gdzie myślę ją dostać, będe mial nawet zniżke 20%, czyli jakieś 2-3 złote :)
ok, to spoko. ja najpierw zerkne do tej ksiegarni w mojej okolicy i dam znac tutaj na forum czy bede potrzebowal jeszcze tej ksiazki. wyrobie sie do 29. dzieki za pomoc :]
ok, bylem w siedlcach i nie znalazlem. jesli mialbys wiec troche czasu to podaj mi konto i dane na ktore mam wplacic kase . nie musi byc teraz. dzieki. [email]
qrczakii ??? czyżby halama? :)
konto podam, jak tylko namierzę książke w księgarni. rozumiem, że jak będzie to mam kupić, tak?
ja nie kojarzylem tego z tym skeczem.. dowolnosc interpretacji
jak masz za co to kup ksiazke, kase zwroce ci najwyzej pozniej na konto. chyba, ze wolisz najpierw kase na konto.
wez jeszcze rzuc okiem jak mozesz za 'vocabulaire progressif du français, niveau avance'. dzieki , oczywiscie jesli to nie problem.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa