Sprzedam 3 perełki do nauki francuskiego

Temat przeniesiony do archwium.
Bonjour :) Sprzedam następujące pozycje-perełki do nauki francuskiego:

1. Reussir le DELF B1 + CD audio, nouvelle edition, Didier, 40zl
2. Forum 3 Methode de francais, niveau DELF B1,B2 + 2CD, Hachette, 50zl
3. Le ROBERT & CLE INTERNATIONAL. Dictionnaire du francais, 50zl

Opis:
1. Celem książki jest przygotowanie do nowej formuły egzaminu pisemnego i ustnego na poziomie DELF B1. Książka składa się z: przedstawienia wymagań, formy i przebiegu poszczególnych części egzaminu; wskazówek metodycznych, jak najlepiej wykonywać poszczególne typy ćwiczeń; ćwiczeń przygotowujących i przykładów ćwiczeń egzaminacyjnych z kluczem; przykładowych zestawów egzaminacyjnych razem z kryteriami oceniania i kluczem. (Cena detaliczna to 70zł).
2. Forum 3 to podręcznik dla młodzieży i dorosłych, który w innowacyjny sposób wykorzystuje osiągnięcia w dziedzinie metodyki nauczania języków obcych. Autorzy książki postawili sobie podwójny cel: przybliżyć Francję uczącym się oraz nauczyć ich posługiwania się językiem właściwym dla danej sytuacji. Książka przygotowuje do nowego egzaminu DELF B1, B2. (Cena detaliczna książki i płyt: 120zl)
3. Słownik francusko-francuski przygotowany specjalnie z myślą o osobach uczących się języka francuskiego. 22.000 słów wraz z przykładami ich użycia, uproszczone definicje haseł, tablice słów podobnie brzmiących w innych językach europejskich, 350 nazw własnych, 120 stron z dodatkami gramatycznymi, tablicami odmian, mapami, popularnymi skrótami oraz najważniejszymi datami z historii Francji. (Cena detaliczna: 120zl). Więcej szczegółów i przykładowe strony: http://www.cle-inter.com/detail-9782[tel].html

Stany książek/słowników idealne. Odbiór najchętniej na terenie Warszawy. Mój mail: mpkie21[malpa]gmail.com

Mam też wiele innych książek i podręczników do nauki francuskiego, które mogę sprzedać za pół ceny. Wszystkie te pozycje bardzo mi pomogły w opanowaniu języka francuskiego. Polecam !

Pozdrawiam
Marcin

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Kultura i obyczaje