praca jako au pair w Krakowie

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam pracy w Krakowie jako au pair u francuskiej rodziny, na okres czerwiec- polowa lipca .
U francuskiej rodziny w Krakowie? To może w ambasadzie albo Instytucie Francuskim popytaj? To trochę szukanie igły w stogu siana,nie sądzisz? Nie wiem czy takiej rodziny nie znajdziesz łatwiej w Warszawie. Nie prościej byłoby wyjechać jako au pair do Francji? Sama mam mieszaną rodzinę ale gdy moi krewni przebywali z małymi dziećmi w Polsce nie szukali au pair bo dzieci spędzały lato z krewnymi z Polski,m.in.z dziadkami.W każdym razie dużo szczęścia w poszukiwaniach bo chyba będzie ci potrzebne.
Rodzinka u ktorej pracowalam we Fr wyjezdza czesto do Sopotu i Poznania.Jezdzilam z nimi do Pl i spedzalam cale wakacje w jednym badz drugim miescie. Wiec jest to mozeliwe ale rzeczywiscie trzeba szukac..powodzenia!!!
właśnie szukam bo słyszałam że czasem tak bywa że są rodziny francuskie w Polsce i potrzebują au-pair. Ja bym pojechała tylko że w te wakacje w tym właśnie okresie muszę być w Polsce a popracowałabym gdzieś:P Ale dzięki za rady

« 

Życie, praca, nauka