Sprzedam Wielkie słowniki Pol-Franc, Franc-Pol (Wiedza powszechna) w bardzo niskiej cenie, Okazja!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
Mam do sprzedania Wielkie słowniki Polsko-Francuskie i Francusko-Polskie, wydawnictwa Wiedzy Powszechnej. Słowniki są praktycznie jak nowe. Były używane może ze 3, 4 razy, a po za tym przeleżały kilka lat, nie używane na półce. Słowniki są w twardej oprawie. Jako, że z nich nie korzystam, a tylko zajmują mi miejsce chcę je sprzedać po bardzo okacyjnej cenie. Posiadam 6 woluminów:

Słowniki Polsko-Francuskie: A-K, L-Ó, P-R, S-T,
Słowniki Francusko-Polskie: A-L, M-Z.
Link do opisu i zdjęcia: http://www.wiedza.pl/index.php?products=product&prod_id=231

W sklepach internetowych i księgarniach cena jednego tomu przekracza 100 zł. Jestem gotów sprzedać wszystkie za 250 zł, bądź każdy z osobna za 50 zł. Przy zakupie wszystkich różnica cenowa w porównaniu do sklepów i księgarni jest kolosalna, ponieważ cena sięga wtedy ponad 600 zł. (w przypadku grubszych woluminów, np. słownika francusko-Polskiego A-L, cena wynosi ok. 159 zł co dałoby jeszcze wyższą cenę łączną).

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na maila: [email] lub [gg] .
Jeśli ktoś byłby chętny na kupno, mogę wystawić aukcję na allegro bądź inny portal.

Serdecznie Pozdrawiam

»

Ogłoszenia