5 zdań do sprawdzenia :) proszęę:)

Temat przeniesiony do archwium.
Hej :) mogę prosić o sprawdzenie kilku zdan?:)
Salut ! Common-ca va? Je y voyagee . Il y a magnifique place. Il y beau temps ! temperature y 40C , beau palmes et grand belle mer! Repas ce moyen-baguette tout les jour. Bon aussi C'est mon adresse. (...) Tu ecrire ! Bises :)

Hej.!Jak tam u Ciebie? Ja wyjechałam. To jest niesamowite miejsce. Jest piekna pogoda! temperatura ma 40C, piekne palmy i wielkie piękne morze. Jedzenie jest średnie-bagietki codziennie. Dobrze wiec tu jest moj adres (...) Napisz ! Całuje :)

z góry grand bisous ! merci :)
no prosze was... potrzebne mi to na już a to ważne dla mnie.. !
Salut ! Comment ça va? J'y suis partie . C'est une place magnifique. Il fait beau! Il fait 40 degrés. (proponuje znajduja sie dla urozmaicenia) On se trouve des beaux palmes et une grande et belle mer! Les repas sont moyens- il y a des baguettes tous les jour. Bien, alors C'est mon adresse. (...) Ecris!
jourS=> nie zauwarzylam:) A teraz niech mi kots powie czy działa wam normalnie forum?? wogule ta stronka... bo mi laduje strasznie dlugo... i nie wiem czy to u mnie jest cos nie tak??
Wczoraj faktycznie coś się chyba popsuło, mi też długo się ładowało (albo w ogóle się nie ładowało). Przedwczoraj też tak miałam. Teraz już działa normalnie :)

« 

Kultura i obyczaje