Moje wymarzone miejsce na ziemi

Temat przeniesiony do archwium.
Moim wymarzonym miejscem na ziemi sa Hawaje - Mon endroit de rêve sur la terre sont Hawaï.
Hawaje to rajska wyspa w kolorach teczy - Hawaï est une île paradisiaque dans les couleurs de l'arc en ciel.
klimat i roslinnosc wypsy sprawia ze jest ona niezwykla i przez to uwielbiana przez turystow - le climat et la végétation des wypsy rend extraordinaire et tant aimé par les touristes.
Kazdy poranek zaczyna sie delikatnym deszczem i widokiem pieknej teczy.
Nastepnie przez caly dzien swieci slonce - Chaque matin commence par une douce pluie et la vue de Rainbow belle. Ensuite, nous soleil toute la journée Shine.
Tutaj woda jest czysta i przejrzysta - Ici l'eau est claire et transparente.
Hawaje to jedno z centrów światowego surfingu - Hawaï est l'un des centres du monde de surf.
Hawaje to raj na ziemi i wymarzone miejsce na wypoczynek dlatego tak bardzo chcialabym kiedys odwiedzic ta wyspe - Hawaii est un paradis sur terre, et le lieu idéal pour se reposer tant parce que je voudrais visiter cette île.
Proszę o sprawdzenie i poprawienie błedów. Z góry dziękuję ;)
Moim wymarzonym miejscem na ziemi sa Hawaje - Mon endroit de rêve sur la terre sont Hawaï.

bedzie lepiej
zamiast l'un des centres du monde de surf.
raczej l'un des centres mondial de surf.
centres mondiaux
???
Oo dziękuję za sprawdzenie. ;) Myślałam, że już nikt nie sprawdzi i miałam ponowić temat :P z wymową już chyba sama bd musiała dać sobie rade ;p
Masz racje " l'un des centres mondiaux " tak samo jak po polsku " jeden ... z swiatowych " .
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Kultura i obyczaje