Witam :)
Proszę bardzo o przetłumaczenie mi tego tekstu w czasie le passe compose
Wstałem o godzinie 6.30, poszedełm się umyć, a potem zjadłem śniadanie.Następnie poszedłem do pokoju i spakowałem się do szkoły. Ubrałem się i wyszedłem do szkoły. W szkole byłem od 8.00 do 15.00.Po przyjściu ze szkoły zjadłem obiad, i odrabiałem lekcję. Po zdjedzonym obiedzie i zrobionym zadanku przysiadłem na kompa i grałem na nim. Po chili relaksu zasiadłem do nauki z mojego kochanego przedmiotu jaki jest francuski :). Gdy się już odstresowałem przy tym przedmiocie poszedłem oglądać moje kochane filmy :) czy m-jak-miłość. Po skończeniu mojego filmu poszedłem chwilę posprawdzać wszystko na kompie i poszedłem spać. Tak oto wyglądał mój wspaniały dzień :)
tutaj oto tekst przetłumaczony
proszę mi go poprawić jeśli mogę prosić
Je me suis levé à 6h30, poszedełm à laver, puis mangé śniadanie.Następnie entra dans la chambre et emballés pour l'école. Je me suis habillé et est allé à l'école. Dans l'école, j'étais de 8,00 à 15.00.Po przyjciu mangé l'école, et temps à récupérer leçon. Après le déjeuner zdjedzonym et s'assit, kompa zadanku prises et a joué sur elle. Après la relkasu chili s'assit à apprendre de mes objet aimé qui est le français:). Quand je suis arrivé à ce point odstresowałem je suis allé voir mes films bien-aimée) ou m-as-amour. Après avoir terminé mon film alors que je suis allé tout posprawdzać compilation et s'endormit. Alors, voici mon regard comme une belle journée:)