Wielka prośba o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
witam, mam wielką prośbę o przetłumaczenie kilku krótkich zdań, nie znam wogóle francuskiego i sam nie moge sobie z tym poradzić.Jest to dla mnie ważne.
tekst do przetłumaczenia:
Hallo , Je vous ai envoyé l'article. L'article devrait arriver dans peu de temps
chez vous.
S'il vous plaît donnez une estimation pour moi aprčs que vous ayez reçu l'article
et avez examiné. Vous recevez lŕ-dessus immédiatement mon estimation.

Encore une fois beaucoup de remerciement.

Z góry wielkie dzięki za pomoc!!!!
Halo, wyslalem panu artykul. Powinien on dotrzec do pana za w krotkim czasie.
poprosze o ocene dla mnie po otrzymaniu i zanalizowaniu artykulu. I natychmiast otrzyma pan moja ocene.
jeszcze raz wielkie dzieki.
Hallo , Je vous ai envoyé l'article. L'article devrait arriver dans peu de temps
chez vous.
S'il vous plaît donnez une estimation pour moi aprčs que vous ayez reçu l'article
et avez examiné. Vous recevez lŕ-dessus immédiatement mon estimation.

Hallo , Je vous ai envoyé l'article. L'article devrait arriver dans
>peu de temps
>chez vous.
>S'il vous plaît donnez une estimation pour moi aprčs que vous ayez
>reçu l'article
>et avez examiné. Vous recevez lŕ-dessus immédiatement mon estimation.

Wysłałem/am Pani/Panu artykuł.Artykuł powinien za chwilę dotrzeć do Pani/Pana. Po otrzymaniu i przeczytaniu (dosłownie: zbadaniu) go, proszę o ocenę. Otrzyma Pani/Pan natychmiast moją ocenę. Jeszcze raz bardzo dziękuję (dosł.dużo podziękowań).

Co to jest jeśli mogę spytać?pozdrawiam!:)
Widzę,że ktoś mnie uprzedził;) masz teraz przynajmniej pewność,że jest dobrze przetłumaczone:P
kupiłem kutrkę motocyklową na ebayu, okazało się że chłopak który ją sprzedawał na angielskim ebayu wogóle nie zna angielskiego i jest francuzem,wszystki listy do mnie pisał po francusku.I tak wyszło że przelałem 200 euro i do końca nie byłem pewny czy dostanę kiedyś tą kurtkę:) dzięki za pomoc w tłumaczeniu

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe