Wakacjee

Temat przeniesiony do archwium.
Chcialam poprosic o przetlumaczenie na jezyk francuski jak spedzalam moje wakacje ;] Francuskiego zaczynam sie uczyc dopieor drugi rok (jedna godzina w tygodniu wiec za bardzo nie umiem nic powiedziec a tym bardziej napisac) Bardzo prosze o pomoc!! ;*

Moje wakacje byly swietne. w pierwszym miesiacu pojechalam na oboz sportowy. Tam gralam w siatkowke, koszykowke, w tenisa... Spotkalam wielu fajnych ludzi w moim wieku. Oni sa naprawde fajni! Codziennie z rana kąpałem sie w zimnym jeziorze. Po poludniu chodzilam do kina lub na trening. Wieczorami chodzilam do kina. W drugim miesiacu pojechalam do Francji. Widzialam Wieze Eiffla,Łuk tryumfalny, katedre Notre-Dame i inne zabytki. W domu bylam pod koniec sierpnia. Wtedy kupilam ksiazki i zeszyty do szkoly. Te wakacje byly niezapomniane!!!
slownik i do roboty. myslisz ze ci ktorzy biegle mowia po francusku nie pracowali? jezeli cos zle napiszesz to kazdy ci to sprawdzi ,ale nikt za ciebie nie odwali gotowca. zycze przyjemnej pracy ze slownikiem.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia