znowu........

Temat przeniesiony do archwium.
moglabym prosic o przetlumaczenie maila :) plissss

je vais devoir quitter paris car je n'ai plus de travaille je voudrai te demander quelque chose pour toi et toute ta famille je voudrai te donner la cuisine que j'ai a paris tu peux en parler avec tes parents se me ferais tres plaisir tu peux continuer a envoyer des message car a Nentes nous avons mis internet et je garde mon adresse a mail passe le bonjour a toute la famille et aux parents de Sophie je telephonerai a la fin de la semaine merci a toi bisous
bede musial opuscic paryz poniewaz nie mam juz pracy. chcialbym cie zapytac/prosic(to chyba bardziej)o kilka rzeczy twoich i twojej rodziny. chcialbym ci dac kuchnie(?) ktora mam w paryzu. mozesz o tym porozmawiac z rodzicami, byloby mi bardzo milo. mozesz kontynuowac wysylanie wiadomosci poniewaz w Nantes mamy internet i bede sprawdzal maile. Milego dnia dla calej rodziny i rodzicow Sophi, zadzwonie pod koniec tygodnia. Dzieki , buziaki
chyba bedzie: chcialbym Cie o cos poprosic dla Ciebie i twojej rodziny (pewnie wlasnie o to zebyscie przyjeli kuchnie). A na koncu:w Nantes mamy internet i zatrzymuję moj adres e-mail
* moglym poprosic o odpisanie :)

Jeremie, ok, bede pisala maile, fajnie , ze masz internet. Nie wiem za bardzo o co chodzi z ta kuchnia, nie wiem czy dobrze zrozumialam. Moze zadzwon z pania Michelle do mojej mamy, ja bede w sobote popoluniu w domu.
Ja dalej szukam biletu, teraz w niedziele mam wyjazd z uczelni na tydzien. wracam 4 marca i jakos wtedy bede chciala kupic bilet. czekam na jakies promocje.ale jak juz obiecalam , ze przyjade, to postaram sie dotrzymac obiretnicy.
Jeremie, ok, je vais t'écrire des mails. C'est cool que tu aies Internet.
Je n'ai pas trop compris avec cette cuisine...
Tu peux appeler ma mère (avec Michelle), je serai à la maison dans l'après-midi.

Je cherche toujours encore mon billet. Ce dimanche je vais partir pour une semaine(un truc organisé par mon école). Je serai de retour le 4 mars. Dès que je serai de retour, je vais essayer d'acheter mon billet. J'attends des promos. Mais comme je l'avais promis: je viendrai! Je vais faire tout pour tenir cette promesse.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa