prosze o przetłumaczenie nie moge zgarnąc 2 laczka

Temat przeniesiony do archwium.
proszę was o pomoc wiem ze wielu z was może być oburzona moją postawą ale pisze list z franca napisałem połowie i potrzebuje kilka zdań z którymi nie umiem sobie poradzić. Musze napisac ten list mam juz jednego laczka jescze jeden i rodzice wywala mnie z klubu dlatego jest to takie ważne proszę was o pomoc w przetłumaczeniu tych zdań.

ciesze sie ze zaceła sie szkoła bo mogłem sie spotkac z moimi przyjaciółmi. narazie na lekcjach sie nie uczymy są tylko lekcje organizacyjne. Mam zamiar zapisac sie na pływalnie od października aby poprawiać swoja kondycje. A ty jak spedziłeś wakacje? Mam nadzieję ze niedługo sie spotkamy bede miał czas w przyszły weekend moze przyjedziesz do mnie.
Je suis content que l'école s'est commencée, car j'ai pu rencontrer mes amis. Pour ce moment on n'apprend pas beaucoup. J'ai l'intention de m'inscrire à la piscine à partir du mois d'octobre pour améliorer ma condition. et toi? Comment tu as passé tes vacances? J'espère qu'on va rencontrer bientôt. J'aurai le temps le week-end prochain. Tu viendras chez moi?
Czesc,
kubus sobie niezle poradzil, ale pozwolilam sobie skorygowac kilka malych bledow.

Je suis content que l'école ait commencé, car j'ai pu rencontrer mes amis. Pour l’instant, on n'apprend pas beaucoup et on ne parle que de l’organisation des cours. J'ai l'intention de m'inscrire à la piscine à partir du mois d'octobre pour améliorer ma forme. Et toi, comment as-tu passé tes vacances? J'espère qu'on se rencontrera bientôt. Je suis disponible le week-end prochain. As-tu envie de venir chez moi ?

pozdrowienia
izka dziękuje ci :)
a dziekuje :) ....fajnie ze ktos poprawił moje błędy :) w końcu najlepiej sie człowiek uczy właśnie na błędach nie?
nie ma za co. ciesze sie ze moglam ci pomoc.tlumacze dla wlasnej przyjemnosci jak tylko mam chwilke czasu:)
pa pa
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie